2artiikizannesi Mervetekmn ilk baştaki resimden seninki kıza benziyor benim ultrasyon resminden aynı erkeğe benziyo canım ben kıza benzetemedim bnimkini
2artiikizannesi Mervella34 demi göğüs ağrım sırt ağrım çok oluyor ikizlerde hep diyo yukarıya çıkıyor bebek poposumu oluyor artık gogsumun altında benimde
Mervella34 2artiikizannesi ben doktora sorduğumda yerleşiyorlar bu normal bir durum demişti , tek bebekle iki bebeği aynı kefeye koyamayız sonuçta 🤷🏻♀️bir de hareketlilerse cinsiyete bakmıyor o zaman benimkiler kız ama akşama kadar tekmeliyorlar 🙈😂
2artiikizannesi Mervella34 doğru canım bnim arkadaş ikinci bebeğini 25.haftada hissetmiş bak seninki kız olduğu halde durmuyomus benimkiler uyuşuk heral 😆sakin çocuklar bı kimildasalar di
Mervella34 2artiikizannesi İnan zaman ilerledikçe azıcık dursalar diyorsun , uyku falan kalmadı 🤦🏻♀️😂
Sumru 2artiikizannesi o haftalarda pıt pıtt atmalar bebek hareketi ama 19 haftalık kasıkkk tarafında olur yukarıya çakmaz o haftalarda diye biliyorum
2artiikizannesi Sumru valla bilmem canım bnim iki tane ya ikiside nerde bilmiyorum ama şunu biliyorum ki göğsümun altında biseyleri var çünkü çok rahatsz oluyorum dayanılmaz oluyor sırtıma vuruyor agrisi
Mervetekmn 2artiikizannesi bilmem doktor emin olamadı bacak arasında çıkıntı var dıe 19+2 senın varmı ultrason görüntüsü nasıldı kaç haftalıksın suan bızde esımle catlıyoruz meraktan
2artiikizannesi Mervetekmn 19.haftaya grecem cuma gdecem doktora bnde bilmiyorum valla bana 3 tane ayrı doktor baktı hepside erkek dedi ultrasyon da buraya atmstim herkes erkeğe bnzetmisti zaten
Mervella34 2artiikizannesi Allah yardımcımız olsun bunlar güzel durumlar, sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻