2artiikizannesi Kizlar 19.hafta içindeyim gogsumun altında birşeyler pıt pıt diye atıyor karnimdada arada oluyor öyle birşeyler acaba bebek hareketi olabilir mi çok değişik bişey lütfen bilen yazar mı acaba
Srhtzlyh 2artiikizannesi karnındaki bebek hareketidir bende 19+2 yim pıt pıt sürekli oynuyo artık. Ama göğüs altı için bir şey diyemem canım hiç yaşamadım 🤷♀️
Minikpasa 2artiikizannesi erkek biraz erken hareket ediyor ben 15 te öyle pıt pıt hissetmeye başlamıştım ☺️
Ghkj Srhtzlyh sizde hic karniniza igne batmasi gibi birsey oluyormuydu bnde surekli oluyor ya cok zorlaniyorm sanki karnima igne batirip batirip cikariyorlarmis gibi
2artiikizannesi Tugce1803 valla bilmiyorum sürekli seyriyor sağ tarafimda zaten çocuk gene oluyor şuanda
Mervella34 2artiikizannesi ikiz gebelikte normal canım bende yaşadım 19 haftalıkken bu durumu şuan 29. Haftadayım iyice göğüs ağrısı çekiyorum 🙈
2artiikizannesi Minikpasa 3.gebeligim cnm bnim de daha öyle iyice bı kimildama falan bsey hissetmedim anlamadım bende nasıl erkek bunlar🤩
2artiikizannesi Mervetekmn 12.haftada erkek dediler tek yumurta ikizi benimkiler 16.haftada da erkek dediler 3 tane ayrı doktor baktı profesör de baktı hepsi erkek dediler ikisinede
2artiikizannesi Mervetekmn bu hafta cuma günü gene gdecegim doktora o zaman bı daha sorayım ben peronatoloji bölümüne gdiyorum zaten ora daha ayrıntılı bakıyor
2artiikizannesi Mervetekmn ilk baştaki resimden seninki kıza benziyor benim ultrasyon resminden aynı erkeğe benziyo canım ben kıza benzetemedim bnimkini
Mervetekmn 2artiikizannesi bilmem doktor emin olamadı bacak arasında çıkıntı var dıe 19+2 senın varmı ultrason görüntüsü nasıldı kaç haftalıksın suan bızde esımle catlıyoruz meraktan
Elifyasminhazal 2artiikizannesi canım kasların rahmin geriliyor içeride neler oluyor neler normal merak etme o tarz şeyleri
2artiikizannesi Mervella34 demi göğüs ağrım sırt ağrım çok oluyor ikizlerde hep diyo yukarıya çıkıyor bebek poposumu oluyor artık gogsumun altında benimde