Eha1 NurPL ben ilkini bilmedim malesef hastanede yattım kalkamadım yoğun bakımda olduğum için.ama ikinci çok kolaydı ben her c anlmaadm nasıl doğum yaptim
NurPL Eha1 eğer benimde sezeryan olursa insallah kolay olur korkuyorum çünkü ikinci kez daha zor olur diye
yabansena NurPL sanırım. Doktorum kendi yöntemlerimle doğurtucam dedi. Suni sancı olur gibime geliyo. Sabaha görcez bakalım.
Eha1 NurPL yok emin ol ikinci çocuk da doğum da çok daha kolay oluyor insan ikiler hep çok iyi üçler ve sonrası zor 😂
NurPL Eha1 üçlemeyi düşünmüyorum rabbim isteyene versin insallah🤣🤣 insallah kolay olur tek istediğim bu çünkü son 9 gün sanırım doguramazsam kesecekler beniiiiii🤣🤣🤣
Eha1 NurPL ne kadarliksin benim de az kaldı hayrlisi ile ama sezeryanim ben korku sardı endişe bu dönemde doğum
NurPL Eha1 suan 39+6 stres yapmayın Dicem de insan ister istemez oluyor maalesef hayırlısı ile kucağınıza alın sizde 🙏🏼
yabansena NurPL çok şükür doğum oldu. Suniden korkulacak bişey yokmuş. Herşey planlı programlıydı. Hiç sancım yoktu ama sonrası rahim açılmasıyla baya sancılarım oldu. Şimdi bebeğimi emziriyorum. Müthiş bişi. Darısı sizin başınıza.
NurPL yabansena yaaa ne güzel darısı bize olsun insallah bana suni vermeyecek maalesef ilk sezeryan olduğu icin kendi sancımı bekliyorum ama suni böyle kolaysa dediğiniz gibi normal sancılar daha kolay karsılanır çok sevindim adınıza saglıkla büyütün❤️❤️❤️