Zeyyno_ NurPL Burda okuduğum doğum hikayelerine göre canım yalancı sancı düzensiz oluyor doğum sancısı düzenli olarak geliyor yani 5dk da bir 10dkda bir gibi zaten kimisinn hemen nişanı geliyor açılması çabuk ilerliyor kimisi açılması olduğu halde bekliyor yani çok okudum doğum hikayelerini açıkçası her doğum kendine özgü herkesinki farklı oluyor yani ama gerçek sancı doğum sancısı dediğim gibi düzenli olarak gelen sancı😊 İnşallah tez zamanda sağlıcakla kucağına alırsın 🤲😊
NurPL Zeyyno_ insallah canım Allah razı olsun demekle vakit var hala ben erkenden yine kasmaya basladım☺️
Zlnklc07 NurPL bilmiyorumm ki sanki 9 yildir hamileyim 😄🤭 yarin hastahaneye gdecem artk napcaklar blmiyorum
Kedidelisi NurPL bende ssvd düşünüyorum. Kızım 41 hafta dolmasına rağmen gelmeyince, açılma, sancı vs olmayınca sezeryana alınmıştım. 27 ay olacak araları. Siz hangi şehirleşiniz? Doktorunuz kim?
NurPL Kedidelisi benimde ilk doğum o şekilde oldu maalesef suan adanada Muzaffer Şengül e gidiyorum bekliyorum bende 39 olmak üzereyim hayırlısı olsun insallah
NurPL Zeyyno_ olamıyorum bugün dogurur muyum acaba diye diye deli oldum evin içinde nedense hep gece bekliyorum sancı vs 🤣
Eha1 NurPL ben ilkini bilmedim malesef hastanede yattım kalkamadım yoğun bakımda olduğum için.ama ikinci çok kolaydı ben her c anlmaadm nasıl doğum yaptim
yabansena NurPL yok ya Ağustos anneleri doğuramıyo. Bnmde kız 39 bitti. Yarın normal doğum için doktorum yatış verdi. Ne sancım var ne bişi. Bekliyoruz bakalım.