Blackkcat Dlktpl inşallah canım sizde atlatacaksınız🤲🏻🤲🏻Kaç haftalık oldunuz,neler neler atlatıp geldin buralara sende benim gibi,enfeksiyon geçtiyse korkma Allaha emanet ol💙💙
Dlktpl Blackkcat enfeksiyon gectı ama nolur nolmaz gene cnm korkuyorum kendımı cok ıyı hıssetmıyorum salı randevumuz var bakalım 27 non ıcıne gırıcez yarın ıkı uc hafta daha gecsek en az
Blackkcat Dlktpl yaa maşallh bayada olmuş canım 30lu haftalar bi atsan kendini🤲🏻Bebekler iyi di mi,beklerler Allahın izniyle kuzucuklar😘
Dlktpl Blackkcat inşallah cnm allah buyuk bellımı olur ya mucızelerım dayanırlar ıns bebekler cok ıyı cnm dıkısı bule tekmelıyolar masallah🤣ıcerde keyıfteler
Damla1995 Blackkcat cok sukur kavusmussunuz 🙏 ilk hamileligimde bu skntinizin aynisini bende yasadim benim ilk aylardaydi bu surecim fazla kan kaybindan bebegi sonlandircaklardi ama cok sukur mudahalelrrle durdurulmusdu ve cok cok dikktli bir hamilelik sonunda bende ogluma kavusmusdum. Korkulu uzuntulu bir surecti. Aradan 5 yil gecti nerdeyse ve hala kansizligi yasiyorum.suan 39 hftalik yine hamileyim.bir sknrim cok sukur. Ama ne yasadgnizi ben cok iyi biliyorum ve anliyorum 🥺🥺
hulya_1919 Çok sevindim canim Allah bundan sonra ki hayatınızı sağlıkla geçirmenizi nasip etsin darısı başıma olsun insallah 🥰 🙏
hulya_1919 Blackkcat 16+4 üm canım dua ederek günlerin geçmesini bekliyorum bende sağlıkla kucağıma alırım insallah 💞
hulya_1919 Blackkcat evet canim oldu ama diğerini 22 haftalık kaybedince korkuyorum o haftaları atlatsam bi daha rahat olucam cinsiyeti erkek dedi benim doktorum 14+6 iken dün başka bi doktora gittim göremedi senin ne zaman belli olmuştu
Blackkcat hulya_1919 biz erken öğrendik canım,11+4te erkeğe benziyor dedi bi dr,14 haftada kesin erkek dediler sonra,haklısın tabi canım korkmakta ama o günler geride kaldı atlatacaksın tabi ki hayırlısıyla kucağınada alacaksın🥰💙
hulya_1919 Blackkcat amin canım insallah bi an önce o günler gelsin istiyorum bebişin nasıl na kadarlık oldu sezaryandan sonra sütün hemen geldimi