Sibel8888 Blackkcat Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun. Ben de plasenta previa totalistim 17. Haftada öğrendim. Hiç kanamam olmadı36+3 de sezeryan oldum. Oğlum 1 gece yoğun bakımda yattı yaşamaz nefes almıyor dediler halbuki doktor hatasıymış üni hastanesine sevk ettirdik zorla orda solunum sıkıntısı olmadığını öğrendik çok şükür ertesi günü çıktık. Sizi çok iyi anlıyorum endişeyle geçen bir hamilelik yaşamışsınız. Allah çocuklarınızla güzel bi hayat nasip etsin.
Blackkcat Sibel8888 sizinde korkuyla geçmiş ama neyseki bebeğinize kavuşmuşsunuz,plasenta previa hamileliği zorlaştırıyor zaten ama sonu iyi olunca unutuyor insan,çok teşekkür ederim💙
Ilawka Blackkcat cok sukur bin sukur masAllah Allah anali babali sag salim buytusun hayirli evlat olsun elbette Allah buyukdur sukurler olsun🤲🏻
Blackkcat Ilawka amin Allah razı olsun canım,seninde güzel haberlerini almak nasip olacak inşAllah☺️Beni etiketlersen sevinirim doğum olunca😍
Blackkcat DiplomaliEvHanimi unutulur mu hiç o zamanlar ah ahh 🥰sen nasılsın canım kaçıncı haftandasın
Ilawka Betul61 Allah yardimcin olsin her sey Allahin elindedir insAllah her sey Allahin izniyle guzel olucak amin
Dlktpl Blackkcat tbr ederım senı cok sevındım zamanında kavusmana bende gecen hafta enfeksiyon ve dıkıslerın esnemesınden yattım evdeyım cok sukur ama acıklık devam edıyor ıns bızde uzun zaman dayanırız bızlerede dua et cnm
Blackkcat Dlktpl inşallah canım sizde atlatacaksınız🤲🏻🤲🏻Kaç haftalık oldunuz,neler neler atlatıp geldin buralara sende benim gibi,enfeksiyon geçtiyse korkma Allaha emanet ol💙💙