DerinAy SURADURMUS bizim 25de 1000gr olmuştu. Ama fazla irileşmişti. Hatta bu yüzden hemen şeker yüklemesi yaptık🙄
Angelada 67380ipek sabahlari oynuyor cnm geceleri de hareket yok uyuyor galiba inşallah tam düzene girerler rahatlayalım 28 olduk millet hiç durmuyor yazıyor
Sezensu SURADURMUS Gayet normal canım bundan sonra daha çok almaya başlayacak bi dahaki kontrolde göreceksin inşallah merak etme
67380ipek Angelada aynen ben gene. Doktoruma sordum canm sabah 1 Akşam 1 hissetsen yeter dedi gene makat sabahları nasl kuvvetli oynuyr bnm kız kibar ve nazk 😊
Angelada 67380ipek 30 a bi gelsek bakalım nasıl olacaklar cnm 😄 sende enfeksiyon vardı sari akinti geliyor mu bu aralar brnde çok geliyor
Angelada 67380ipek aslinda benim doktor 24 unde geliyor izinden ama 1 eylülde gitmeyi düşünüyorum korkuyorum artık her gittiğimde bi sıkıntı çıkıyor ne zaman gitsem bişey çıkıyor ama belki dayanamayıp giderim karnını merak ediyorum.
SURADURMUS 67380ipek bende akıntı var. Bunun ıcın ılac verdı tek kullanımlık ıkı defa ayrı zamanlarda kullandım ama hala gecmıyo
67380ipek Angelada bişey yoktur benmde 4 günlük gerilik var canm ondan bişey olmaz sende instgram varmı🙂
Anneyim00 SURADURMUS kilolu olmak bi saglık göstergesi değildir kimi zayıf olur kimi kilolu saglık kıstası değil yani takmayın kafanızı geliişimi iyi olsun saglıgı iyi olsun yeter burd kıyaslama yapıp canınızı sıkmayın