SURADURMUS Merhaba. Dün doktor kontrolüm vardı. 27+1 de bebeğimin kilosu 900 grdı. Birçok sayfada bu haftada olması gereken kiloyu farklı şekilde söylüyor. Bana biraz az geldi kilo olarak.sizce nasıl. Normalde kac olması gerekiyor
Selo39 SURADURMUS ben 24.haftamda gittim 728 gramdı.. 27. Haftayı bilmiyorum canım doktorun bir şey demedi mi
ecembugra53 SURADURMUS canım her bebek farklıdır her bebek genetiği taşır hiç kafana takma bebeğin sağlıklıysa hiç sorun etme bence 😊 her bebek aynı değildir benim elim kalıplı uzun boylu biri ben normal minyon bi bayanım ama bebeğim babasına cekmiş genetiğini ondan almış 😊 bunlsrı cok etkılıyır genetik yapı da cok etkılıyır
Ikinci-mucize SURADURMUS 27 haftalikken 1.066 grm çıktı çok iyi demisti her bebek bir olmuyor sağlıklı olsunlarda hayirlisiyla
Mucizemsinseenn Dlktpl maşallah bende şuan 25 im 5 gün sonra kontrolüm var inşallah benimkiler de iyidir nasıl besleniyorsunuz benimkiler de ikiz
Dlktpl Mucizemsinseenn oldugunca oaketlı gıda ve ekmekten uzak duruyorum makarna pılav az ve ara sıra yoyorum kırıyemıs meyve sebze balık et tuketıyorum sut ıcıyorum kahvaltıda bıle yanı cok farklı bısy yapmıyorum kacamak yaparsam da hafyada bır en cok