Minikpasa Ben green moom aldım mühendisin Oğlu diye bi sayfa var orası önerdi. Fiyatı da çok pahalı değil. Yumuşatıcı kullanılmıyor bebek çamaşırlarına
Selo39 gmz_ergrl ben içeri koyacağım çamaşırlığı içerde kurutacağım, uzmanlar hacı Şakir in toz deterjanını öneriyor ondan kullanacağım 🙏
mervoss durununannesii bebeklere 1 sene yumşatıcı kullanılmaz hatta kendi kıyafetinize bile kullanmayın ki kokunuzu alabilsin
mervoss gokcecan tekrar durulama yapacaksınız. Oyle kalmıyor hatta ben ne durulama da yapmadım narine attım 40 derece 800 devir mis gibi cıktı makinanızdsn kaynaklanıyordur
Eylul00 mikican sulandırdığımda bende de tortu kaldı makinede. Çamaşırlarıds 2 kere duruladım öyle tortu görünce. Diğer yıkadığımda sulandırmadan koydum ben de
gokcecan mervoss çift durulama yaptım sıcak suyla deterjanı erittim makineye öyle koydum.. antalyanın suyu çok kireçli oldğu için de böyle olabiliyomuş en son onu duydum. Ama gene de sevmedim granülü :(
Tubi2312 gmz_ergrl Canım ben duru garanül sabun ile uni baby yumuşatıcı kulladım çok güzel kokuyor çamaşırşarıda içeride kuruttum kire toza karşı önlem aldım çokta memnun kaldım
durununannesii Tubi2312 duru granül makinanın gözeneklerini tıkadığını makineyi bozduğunu söyleyenler oluyo burda bende duru aldım ama tedirgin oldum yorumları okuyunca böyle bişey başına gelen oldumu
mervoss gokcecan anladım canım tercih meselesi tabiki sen bilirsin de yumuşatıcı falan kullanma ama tamammı
Esraesra23 gmz_ergrl özel deterjan almadım kendimize kullandığımızı kullanıyor en baştan öyle alıştırdım alerjisi de yok çok şükür
bkaya Kimyasal içermedigi için siveno sıvı bebek deterjanı aldım parfüm de içermiyor çok hafif bir portakal kokusu var ama ilerde leke vs çıkarır mı bilmem o yüzden deneme amaçlı küçük boy aldım sonrasında bakacağım
gokcecan mervoss bebeğime asla kullanmam. Hatta kendi kıyafetlerime de doğumdan sonra kullanmıcam. Kokusu kızımı rahatsız edebilir. Doğal sıvı olan deterjanlarıdan alıcam büyük ihtimalle de minoris marka düşünüyorum.