gmz_ergrl Arkadaşlar merhaba. Bebek kıyafetleri için hangi deterjanı önerirsiniz? Bir de kıyafetler içerde mi kurutmalı yoksa dışarıda balkonda normal çamaşır ipinde mi🤔?
mervoss gmz_ergrl ben balkonda güneş ışınında ama çamaşırlıkta kuruttum ve duru granül matik kullandım 🤩
Humaninannesi20 Unibaby aldım kokusu harika ama sonradan da pişman oldum şimdiden bir kaç parça yıkayıp ütüleyim dedim çok koktu
Ezgi0101 Siveno baby aldım bekliyorum içerde kurutmayı düşünüyorum apartmanda oturduğumuz için yukarda sigara içen falan olur nolur nolmaz diye önlem amaçlı 🤭😁
mervoss durununannesii bebeklere 1 sene yumşatıcı kullanılmaz hatta kendi kıyafetinize bile kullanmayın ki kokunuzu alabilsin
Giz4110 gmz_ergrl kesinlikle Green clean 👍 nem ve rutubet olur odayla kıyafetler ya, yazın son zamanlarından faydalanıp güneşte balkonda kurutmak lazım bence
Babyy1S gmz_ergrl uni baby almaya gittim markete yoktu dalin aldım kokusu ağır değil yumşatıcı kullanmadm evin havası degişti diyebilirm deterjanı güzel denemeni tavsiye ederm
durununannesii mikican sert kalmadı demi çamaşırlar birde sulandırıpmı kullandınız üzerinde yazılan gibi
Deletedmom424 gmz_ergrl instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var. Bebek ve çocuk ürünlerinin içeriklerini doğal olup olmadıklarını vs paylaşıyor. Bu gibi şeylere dikkat ediyorsanız bi göz gezdirin. Deterjandan diş macununa güneş kremine vs bir çok ürün hakkında inceleme yapıyor
S-e3506 gmz_ergrl ben dalinin sıvı deterjanı ile yumuşatıcısını aldım çokta memnun kaldım içerse kuruttum
mikican durununannesii ilk yıkadıklarımı arkasında yazan gibi sulandırdım ama taş gibi oldu makineda kaldı tortu halinde. Diğer yıkadıklarımı normal deterjan gözüne ölçekle koydum hiç tortu falan kalmadı hepsini aldı makine o yüzden sakın sulandırmayın. Kıyafetler kesinlikle sert kalmıyor ağır olmayan belli belirsiz bir kokusu oluyor.
Eylul00 mikican sulandırdığımda bende de tortu kaldı makinede. Çamaşırlarıds 2 kere duruladım öyle tortu görünce. Diğer yıkadığımda sulandırmadan koydum ben de
Asel12 gmz_ergrl ben sütü granül kullandım toz sabun makinede kalıntı yapıyor makineyi tıkıyor Omo sıvı bebek deterjanı kullanıyorum şimdi yumuşatıcı kullanmayın bebeklerde astım yapabiliyor kokular