manelreif Selam anneleeer 😍 keseydi kalp atışıydı beta değerleriydi derken çok şükür cinsiyet öğrenme vaktimiz yaklaştı. Kimler cinsiyeti kaçıncı hafta öğrendi neler hissetti acaba 🙈 hafta sonu sohbetimiz olsun 😍
Sinemarslannnn manelreif 12 de bir tahmin verdi 16 da kesinleşti kızım oluyor Allah biliyor kalbinde hep kız vardı çok şükür 🙏 Allah hepsine sağlık versin
1PrensAnnesi manelreif 12+6 da göstermedi sakladı kız olabilir dedi saklayanlar öyle olurmuş 13+5 te erkek göründü kesin dedi ama ben detaylıyı bekliyorum en net orda görünüyo malum☺️
manelreif Sinemarslannnn rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍🤲🏻 Ben hiçbir şekilde hissedemiyorum 🙈 Eşim kız hissediyor ne alakaysa 😁
Sinemarslannnn manelreif karnın çıktı mı ciddi fark oluyor kız ve erkekte .Kızda daha geniş daha büyük bir karın bele doğru yayılıyor erkekte ise sivri yuvarlak
Ebru222 13+6 iken arkasını dönmüştü goremedik. Bende hastaneye geç gittim 17 haftalıkken kızım olacagini öğrendim 🥰🥰
manelreif Ebru222 kendini saklarsa kız olacağını söylerler genelde 🙈 Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
manelreif 1PrensAnnesi Ya siz iki duyguyu da hissetmişsiniz 🙈 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bittercikolataa Biz de sali günü öğrendik 🥰 13+3 te Allah a şükür gösterdi doktorumda baya bilgili birisi önce bi kac kere tahmin etti sonra ultrasonu tam birakti bidaha bakti tam bize dogruydu bacak arasi gördü kız bebek dedi🥰 saklamadi bizim kiz hic utanmadi 🤭
manelreif Bittercikolataa yaaa cimcime sizi daha fazla merak ettirmek istemedi demek ki 😍 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻♥️
Bittercikolataa manelreif öyle valla Allah ima şükürler olsunnn isteyen herkese tattirsin rabbimm canim benim ❤️