Sumru nilinannesiii bende 32+4 haftalığım ilk defa bugün nst ye girdim 35 de çatı muayenesi yapacağım çatın müsaitse normal olacak dedi doktorum inşallah
nilinannesiii Sumru bana demedi doğumu konuşacağız dedim ulturasonda baktığında pozisyon normali gösteriyor dedi yarın konuşacağız bakalım
Atesays morusevenanne hamile kalmadan önce doktor kontrolünde rahmin ters demişti bana ,, bebek göründü karından 6 haftalıkti gittiğimde hiç vajinal ultrason olmadan
morusevenanne Atesays ilk keseyi normal gördük biz ancak kalp atısı(6) 8 ve 10.hafta muayenelerde asla üstten görünmüyor bugün biraz göründü ama netleşmiyor.
Mircet nilinannesiii 37. Haftada yaptı canım 33. Haftada da açıklığım var mı diye bakmıştı başka bir doktor gittiğim şikayetler üzerine
mervoss _Dyldrm ay çok saolun bilgilendim sayenizde bende 26 sında 36 oluyorum bakarmı sizce bana? nilinannesiii
_Dyldrm mervoss bakar artık 36 dan sonra heran temizlik yapın bence ben de jiletle yapıyorum dikkat etmeye çalışıyorum
Tgb123456 morusevenanne Belli bir haftadan sonra rahim düzeliyor canım tam haftasını hatırlamıyorum şimdi o yüzden çok kafana takma
Ebruaybars nilinannesiii offf ya bnm çok acıdı çok haftaya yine bakacak korkuyorum bu acıya bile dayanamıyordum nasil foguracaksin diyo doktor ☹️
_Dyldrm nilinannesiii korkma kasma nasıl ilişkiye giriyoruz onu da birnevi öyle kabullen 😂 bişey olmuyor acı filan yok
mervoss _Dyldrm ya bide sıcaktanmı bilmem ama vajinamın üstü karın altımda pıtır pıtır oldu ama jilet sürekli vurmutorum cıktıkca alıyorum neden oluyor acaba
askdunyam nilinannesiii benim doktorum doğum anına kadar bakmaya genellikle gerek olmadığını söyledi ben de merak ediyorum bi standardı yok galiba
zeome ben 32 haftadayım rahim kasılmam ve sancılarım artı erken doğum rıskım olduğundan çatı muayenesi yaptılar habire gelen soktu giden soktu birde bastırmaları yokmu canımı söküyolar sandım