nilinannesiii geçen hafta (35) gittim nst ye bağlandım haftaya gel doğumu konuşacağız dedi dr. alttan muayene yapar mı sizce 36. hafta olacak
_Dyldrm nilinannesiii doğumu konuşmak için alttan muayene yapar tabi hazırlıklı git canım çatı muayenesi yapılıyor banada 36. Haftada yaptı doktorum
Feride_qurbanova nilinannesiii Selam Canim❤️ Ben 12 ci haftadayim. sali gidicem doktora Alttan bakicak. kizimdada oyle olmustu. Ben Yurtdisinda yasiyorum Ukranyada. Belki Burda Boyledir Bilmiyorum. Cunki Kime sorduysam Hepsi 36 da falan Alt muayine Yaptirmistilar🤷🏻♀️
nilinannesiii _Dyldrm aaay hazırlıklı gideyim canım ben o zaman doğru diyosun bakabilirde ay korktum heyecanlandım ya
mervoss _Dyldrm ay çok saolun bilgilendim sayenizde bende 26 sında 36 oluyorum bakarmı sizce bana? nilinannesiii
Edaksoy Merhaba benim ilk bebeğimde suyum gelene kadar hiç bakmadı. Suyum geldiğinde gittik o zaman bakmıştı
_Dyldrm nilinannesiii korkma kasma nasıl ilişkiye giriyoruz onu da birnevi öyle kabullen 😂 bişey olmuyor acı filan yok
Edaksoy nilinannesiii Git git bakar falan hazırlıklı git çok kısa sürüyor kendini kasma daha çabuk biter Allah yardımcımız olsun
morusevenanne Kızlar ben 10 haftadayım rahmim ters oldugu için bebiş normal ultrasonda görülmüyor hep vajinal ultrason😔 ne zamana kadar böyle sürer acaba bilen var mı?
Atesays morusevenanne hamile kalmadan önce doktor kontrolünde rahmin ters demişti bana ,, bebek göründü karından 6 haftalıkti gittiğimde hiç vajinal ultrason olmadan
Tgb123456 morusevenanne Belli bir haftadan sonra rahim düzeliyor canım tam haftasını hatırlamıyorum şimdi o yüzden çok kafana takma
Edaksoy nilinannesiii Kasınca daha zor bende öyleydim ondan söylüyorum şimdi yeni yeni rahatladim.İns sende rahatlarsın
Ebruaybars nilinannesiii offf ya bnm çok acıdı çok haftaya yine bakacak korkuyorum bu acıya bile dayanamıyordum nasil foguracaksin diyo doktor ☹️
Edaksoy nilinannesiii Hayır cnm çok kısa sürüyor cok girmiyor çok kolay aslında sen yeterki o an nefes al rahatla kasma kendini stres yapma kendine onlar bizim düşündüğümüz gibi görmüyor orayı rahat ol lütfen normal doğum diyebilir sana onu nasıl yapicaksin kendini korkutma arkadaşım
nilinannesiii Feride_qurbanova aaa sizin orda çok erkenmiş canım ya, bende korkuyorum hiç hazır değilim😣
nilinannesiii Edaksoy valla ben ilk ilişkiye girdiğimdede çok zor geçti aşırı kasıyorum 1 yıl oldu evlendiğimiz mesela hala çok kasıyorum durduruyorum rahatlatmak için kendimi . yarında şimdi bide hızlıca girerse çok kasarım
Nilaykirikbas5516 nilinannesiii 31 de yaptı canım ama benim ağrılarım vardı ondan gitmiştim açılma varmı diye bakmak için yaptı
nilinannesiii Nilaykirikbas5516 benim 30. haftadan bu yana karnım çok sertleşiyor 36. hafta oldu hala aynı alıştım ama