cico-20 Merveemervee1 10. Haftamda doktorumu netleştirdim. Ondan sonra bana folık asıt kullandırmadı. Demır omega ve d vıtamını kullandım
Duruhnd 36 haftalık hamileyim hala kullanıyorum. Benim kullandığım folik asitin içinde başka vitaminlerde var
Merveemervee1 Duruhnd demek ki herkesin durumu farklıymış kimsenin lafına kulak asmamam gerektiğini anladım :)
Havin-11 Her hamile farklı bende anemiden dolayı direk magnezyum ve Demir’e başladım. Yani doktor dedikten sonra çok sorgulamaya gerek yok doktoruna güvenmiyorsan doktorunu değiştirmelisin canım daha 7 ay birliktesiniz yolunuz uzun
Merveemervee1 Havin-11 aslında benim çok hoşuma gitti doktor ama arkadaşım öyle kötüleyince bi şüpheye düştüm bu dönemde bide çok pinpirikli oluyoruz biliyorsunuz:)
Happybabyyy Merveemervee1 o ilacin icinde de var zaten folik asit. Minimal miktarda olabilir ama var. Kutusunda da yaziyor
Serrax Merveemervee1 ya ne kadar kaba yorumlar ağzım açık okudum. Hepiniz hamile kaldığınız gün her şeyi biliyordunuz demi? Kimse bilmediği bir şeyi sormadı mı gerçekten. Ne empati yoksunusunuz be! soruna gelince canım ilk hamileliğimde ben de 11.haftamda folik asiti bırakıp vitamine geçmiştim. Zaten 12 ye kadar almalı folik asiti sonra gerek kalmıyor.
Merveemervee1 Serrax evet aslında sorduğum soru yani nasıl oluyor herkes aynı durumda aynı haftada mı bıraktırıldı amaçlıydı ama çok sert karşılandı anlayamadım bende🤗 çok teşekkür ederim paylaştığınız için😊
Deletedmom320 Merveemervee1 12 de zaten bütün doktorlar bıraktırıyor sizinde 11+1 de söylemiş haftalar önce değil normal yani garip bişey dememiş
ikizannesi2985 Merveemervee1 zaten 12.haftada bırakılıyor folik asit. Doktorunuz öyle dediyse bırakın. Hatta benim folik asit değerim çok yüksek olduğu için kullandırtmadı bile doktorum
insan_insan Merveemervee1 onun içinde de folik asit var zaten ortalama o haftalarda başka vitamine geçiliyor doktorunuza güvenin 🌺
Deletedmom417 Merveemervee1 o haftalarda bırakılıyor bende 12 de falan bıraktım gyno ferro sanol verdi aşırı baş dönmesi mide bulantısı yaptığı için başka kan ilacına geçtik
Tugcegulr Merveemervee1 genellikle 12. Hafta basında folik asit kesilir ve vitamin decavit vs e başlanır
Girlpowerbabe Merveemervee1 folik asit zaten ilk 3 ay önemliymiş doktorunuz bırakın dediyse bi bildiği vardır bana da 12. Haftada bıraktırmıştı 17. Haftada gyno ferro ve devit3 e başlattı :)