teletabi Aylin_16 doğurdum valla hala hayretler içerisindeyim çok güzel bi doğum yaşadım doğum ekibiyle birlikte eğlenerek doğurduk diyebilirim😂
Ebruaybars teletabi yaaa ne güzel Allah bizede nasip etsin 38 deyim bekliyorum ağrısız acilmalar bnmde olur insaAllah 🙏😍 doğumda korktunuz mu acaba ben çok korkuyorum bı o kadarda normal doğum istiyom
teletabi Ebruaybars inşallah kolay bir doğumun olur canım. Korkma korkunca bebek geri gidiyor ben biraz korkmuştum doktor doğumu durdurursun dedi yapma dedi dediği gibide oldu 1 saate doğurursun dediler normalde azcık korktum 6 saat uzadı doğumum canım. Hiç korkulcak bişey yok suni sancı da aynı kendi sancım gibi girip çıkıyo 30 saniye gibi bi sancı 5 dakikaya yakın dinlenme doğum bailayınca 1 dakika sancı 1 dakika dinlenme oluyor canım
Ecem2364_ teletabi benimki ilk doğumda 30 saniye bire düştü art arda geldi benim kendi sancilarim ikincide nasil olucak bilmiyorum bende biraz korkuyorum ne diyelim Allah hepimizin yardımcısı olsun bende şuan 38+5 haftalığım
Meltem95 Bende yeni dogum yaptim 2cm acilmayla suyum gelmisdi. Ama inanilmaz sancim vardi olucem sanmistim o kadar kotuyduki. Nasil olduda sen hiss etmemisin keske benimkide oyle hafif olsaydi😞 tam 8 saat sanci cektim ama oyle boyle degil.
mucizem_benimm Meltem95 Gözünüz aydın olsun cnm Benimde dün kontrolüm vardi nts sancim çıktı dr. 2 ile 2bucuk cm acikligin var ama bebek tam oturmamış dedi dogum gerçekleşmez dedi suyun ve kanaman gelirse mutlaka gel dedi Keşke dogumum gerceklesseydi 😔
Aylin_16 Meltem95 ben de sizin gibi oldum sabah 10 gibi önce nişan geldi sonra suyum geldi öğlenden sonra gittim açıklığıma baktırdım 3cm yatış istediler ben kabul etmedim evde çekicem dedim sancımı sonra aksam 5 gibi sancım başladı 7 de hastaneye yattım sabah 3:30 a kadar toplamda 8 bucuk saat deli gibi sancı çektim oğluşumun kafası büyüktü sağolsun yaktı beni 🥺😥
Meltem95 Mom91 39+3 nisanim geldi sabah 7de aksam 10da suyum geldi sabah 5de dogum oldu 39+4 olmusdum yani.
Meltem95 mucizem_benimm dua et acilman olsun acilma olsun diye sanciyla beklemek inan cok zor. Suyum geldi gittim 2cm acilma vardi ama 4-5 acilma olsaydi belkide 2-3 saat sanci cekerdim ama 8 saat surdu oldum dirildim yani bende yeniden dogdum resmen😃
Meltem95 Ecem2364_ 39+3 nisanim geldi sabah 7de aksam 10da suyum geldi sabah 5de dogum oldu 39+4 olmusdum yani.
Mom91 Meltem95 anlıyorum sağolun cevabınjz için ☺️darısı bana ya Nişanım geldi 3gün oldu bekliyorum henüz bişey yok bebişiniz kaç kilo doğdu
Mom91 Aylin_16 ya benim bebişimde kilolu bir an önce gelse bekliyorum hiç ses seda yok sizinki kaç kilo doğdu acaba
Meltem95 Aylin_16 suyun geldikten sonra sancin yokmuydu? Ben su geldikten hemen sonra sancilar girdi 😔 galiba en şanssız doğum benimki olmuş
Aylin_16 Mom91 ben şuan ikinciye hamileyim ilk bebeğim önde gidiyordu gelişimi kilosu falan ama tam 40 ını doldurdu öyle doğdu 3550 gr 50cm
Zehracik teletabi Gözünüz aydın. Açılma kontrolünü nasıl yapıyorlar beni bı aydınlatir misiniz :) Bileğe kadar sokuyorlar diyenler var.
Meltem95 Zehracik bileye kadar ne ya😂😂😂 yok ayagini da sokuyor😃😃 iki parmagiyla bakiyor sadece canim 🥰
Aylin_16 Kubra1305 sanmıyorum hemen başlasın açılmaya baktırmak gerekli bazen sancı olmadan açılma oluyo yani suyu çok hızlı gelirse hemen doktora görünmek lazım suyun azalması da iyi değil