teletabi Şuan hastane bahçesinde açılmam ilerlesin diye yürüyorum. Dualarınızı eksik etmeyin canlarım. Hiç sancısız 4 cm e ulaştık 2 saat sonra tekrar kontrol edilicek inşallah böyle hızla devam eder 🤲🏻🌸
Aylin_16 İnsallah canım kolaylıklar olsun suyun patlamadan açılman oluyorsa zaten böyle kolay oluyo muhtemelen öyle oldu çok şanslısın suyunu patlattıklarında sancı hissetmeye başlarsın ozaman da korkma sabret dua et bol bol çok az kaldı kavuşmanıza 🥰
teletabi Aylin_16 evet daha suyum gelmedi inşallah geldiğinde de rabbim dayanma gücü verir canım güzel duaların için teşekkür ederim 😊🌸🤲🏻🥰
Aylin_16 teletabirica ederim canım Allah sağlıkla kavuştursun yerinde olsam iyice açılmayı beklerim hemen patlatmayalım derim ebeye ☺️ Belki dinler gerçi onlar doğrusunu bilir ama ne kadar az sancı çeksen kardır
teletabi Simamom 38+1 hayır geldiğimde hiç sancım yoktu canım. Açılmam olduğu için yatırıldım. Şuan nst de sancılarım 100 çıkıyor sık olarak. Ama ben çok şükür çok birşey hissetmiyorum. 10 gün önce nişanım gelmişti başka hiçbir belirtim yoktu açılma dışında
teletabi urazaslan doğdu oğluşum kızlar mezun olduk🙈🥰sabah 10:33 te aldım kucağıma çok şükür herşeye bedel
teletabi Aylin_16 doğurdum valla hala hayretler içerisindeyim çok güzel bi doğum yaşadım doğum ekibiyle birlikte eğlenerek doğurduk diyebilirim😂
Ebruaybars teletabi yaaa ne güzel Allah bizede nasip etsin 38 deyim bekliyorum ağrısız acilmalar bnmde olur insaAllah 🙏😍 doğumda korktunuz mu acaba ben çok korkuyorum bı o kadarda normal doğum istiyom