CerenNisaSecilmis Dünden beri ara ara ya karnımın sol tarafı yada rahim kısmımda pıt pıt ritmik şekilde bişey atıyor ilk başta damar atması sandım ama bebeğim oynadığı zaman gitti. anlam veremiyorum bu ne olabilir?
Artemis0 CerenNisaSecilmis Bende 34+5 haftalık hamileyim, son 1 haftadır bizde de hıçkırık var. Beni hıçkırık tuttuğunda uyuz olduğum için, o hıçkırdığında inanılmaz üzülüyorum. 😂
CerenNisaSecilmis prensesim35 31 haftalık gebeyim bende ilk başta öyle sandım araştırdığımda 36. Haftada başlar hıçkırıklar yazıyor😅
CerenNisaSecilmis prensesim35 evet gerçekten öyle her hareketinde bile hala sanki ilk tekmesiymiş gibi tepkiler veriyorum birde bu hıçkırık çıktı bundada aynı tepkileri veriyorum 😂
prensesim35 CerenNisaSecilmis bnm ikinci gebeliğim yeni ufak tekme atmaya başladı ilk kez hissediyorum sanki
CerenNisaSecilmis Ekimannesi123 kalp atışı olması imkansız çünkü benim bebeğim sürekli doğum pozisyonunda kafasını hissediyorum tam rahim kısmımda pıt pıt atıyor orada kalbinin olması imkansız
CerenNisaSecilmis prensesim35 eşim dalga geçiyor bazen benimle şu surat ifadesine bak diye 😂 ama kendisi hissedince sadece “aha aha “ diyor heycandan başka tepki veremiyor 😂