Anneolabilmek Prenses23 benım iki güne bir üç kat üç kat arttı cnm bu bazı kişilerde fazla artıyrmus mıde bulantım fazlaydı 5.haftadan sonra kesıldı betayla alakası yok dedı doktor kesen gayet ıyı dedı içi bos dedı
Prenses23 Anneolabilmek size ne açıklama yaptılar neden oluyormuş boş gebelik şimdi tekrar hamileyim ne olacak bilmiyorum
Anneolabilmek Prenses23 kalıtesız sperm ya da yumurtadan oluyrmus sanırım. Bana on gün bekleyelım denıldı. Bebek olusursa dıye bi hafta önce gittim bebek yolk keses yoktu
Yagmurrrrrrrr Beklemek en güzeli 2 hafta bekledim eşim bile gidelim kürtaj ol sana bişe olur falan desede bebeğim var hissediyorum dedim bekledm zorla götürdü doktora ama bide ne olsun AAA bebeğimin kalbi atıyo 🥰rabbim herkesin kalbine göre versin inş
Littlemama Yagmurrrrrrrr bana umut verdiniz. 5+4 deyim kese boş gözüküyor doktor haftaya bidaha gel dedi. Çok moralim bozuk. Zor rlde ttiğim bi gebelik
Panda3101 Littlemama neden moralin bozuk benimde öyleydi kesemi gördüğümüzde 6+4 dük sakın ol daha çok erken.Boyle şeyler düşünmemeye çalış Allah çok büyük
Ati94 Limonnn bana da 5+5 de doktorum boş dedi, bi hafta sonra gelmemi söyledi ama yorumlarda okuduğum üzere geç gitmeye karar verdim inşallah sonuçlarımız güzel olur 🙏🏻
Nkayserili90 rmysrmys canım görür müsün bilmiyorum ama bnde 6+4 üm gecen hafta keseyi gördük bu hafta kalp atışı için gittik ama kese boş yolk sac da yok seninde tamböyle miydi sonra nasıl gözüktü
rmysrmys Nkayserili90 canım benmde 6+3 de kese vardı yolk sac flan hıcbır şey yoktu. Doktor bır hafta sonra olmazsa kürtaj dedi ama ben bir hafta sonra gitmedim 9+0 da gittim bebekte kese de göründü çok şükür sağlıklı bı gebeliğim oldu
Nkayserili90 rmysrmys inşallahh benim bebeğimde gözükür bende de yolk sac gözükmedi banada 1 hafta 10 gün sonra gel dedi eşiminde buguh covid olduğunu öğrendik mecbur karantinadan sonra gidebilirim sana boş gebelik şüphesi var dedi mi peki
rmysrmys Nkayserili90 ben bu gebelikten önce boş gebelik geçirdim zaten bunda da göremeyince doktor şüphelendi başta ama umudunu da kaybetme gibisinden motive etmişti beni. Ama boş gebelik olmadığı belliydi bunun diğerinden farklıydı. Sende gitme hemen bekle ıkı ayını doldursun geç döllenme olabilir. Eşine çok geçmiş olsun canm sen kendine dikkat et
Nkayserili90 rmysrmys sağol canım çok teşekkür ederim 🙏🏻 Tam 9. Haftada gitcem öncesinde gitmicem aynen içimde hiç şüphe kalmasın inşallah gösterir bebeğim kendini de kalbini de kurban olduğum Rabbim herkesin içi sırada benim yavrumun şifasını versin can versin kan versin inşallah 🙏🏻🙏🏻😞
rmysrmys Nkayserili90 amiinn canım inşallah dualarım seninle. Rabbim sağlıkla bebeğini görmeyi kalbini duymayı nasip etsin. Benim Dr doğumum yaklaşıyor bende dua istiyorum senden 😌 Doktora gittiğinde haber ver 🌸
Zhrblt Ozgecetindag ah canım o kadar üzüldüm ki aynı şeyler benim de başıma gelebilirdi. Bi gittik doktor boş gebelik dedi acile yolladı ilk kadın hastalıkları doğum randevumdu hemen çatala aldılar 2 3 kere içime bişey soktular kendi aralarında konuştular kesen yok dediler o kadar üzüldük ki eşimle yatışımı verip gebeliği sonlandıracaklardı. Eşim asla olmaz yatma başka hastaneye gideriz dedi başka hastaneye gittik doktora anlattıl kadın şok geçirmişti nası yapabiliyolar böyle bişeyi diye benimde geç döllenmeymiş sonra şükür herşeyi gördük dayanamadım yazdım şimdi sana böyle sinir geldi resmen malesef böyle doktorlar yüzünden bi çok kişi bunları yaşıyo 😔
Nkayserili90 rmysrmys amin canımm🙏🏻 Sana hayırlı kolay tek avazda bir doğum nasip etsin Rabbim inşallah 🙏🏻
Nkayserili90 rmysrmys yok ben sivaslıyım soyadım öle ama ilginçtir ki kayserili ile hiç alakamız yok😂