Anneolabilmek Dün 6+1 iken bebeği göremedık. Kese göründü sadece. Doktor vajınal bakalım dedı baktık gene bebek görünmedı yolk kesesı de yoktu. Boş gebelık dedı . Son adet tarıhıne göre olması lazımdı dedı (8temmuz) on güne tekrar gıdıcez. Sizce bebek olusur mu ? Dua edyrm ama Klomen kullanıp hamıle kaldım acaba klomen kalıtesız yumurtayı buyuttu de onu mu hazırladı gebelıge sizce klomen boş gebelık yapar mı
Ozgecetindag Anneolabilmek ilk boş gebelik geçirdim cahillik yaptım 6. Haftada doktoru dinledim aldırdım beklemedim güvendim inandım 1 yıl boyunca hamile kalamadım 1 yıl sonunda tekrar hamile oldugumu ögrendim 7+’da bebegimi kalp atıslarını duydum bekle biraz daha su an 29 hafta olucaz ve bu hamileliğimde boş gebelik olabilir dedi cocugu göremediği için bekledim ve sonuc acele karar alma canım
Guluss35 Anneolabilmek bem 6+3de boş de alalım dedi devletteki sonra beni büyük ultrasona yolladı orası kalp atımı için pazartesiyi bekleyelim dedi 4 gün sonra sıydı gittim miniğimin kalbisi atıyodu 6 haftalıktı 1 hafta geriden geliyodu ama şimdi adet tarıhıyle uyumlu birde kilo bazında 1 hafta da önde 🥰🥰 bekleyin biraz bi arkadasada bos dedıler 11. Haftada kalbini duydu
Prenses23 Anneolabilmek ben iki kez boş gebelik geçirdim. Şuan 3. Kez hamileyim. 4+5 haftalık . Ne olur bilmiyorum. Ama ilk iki boş gebeliğimde belirtilerim iki üç gün sürdü devamı gelmedi. Zaten direkt beta hcg değerlerinden anlayabilirsin. İki gün arayla git ikiye katlanıyorsa zaten ordan belli oluyor benim ikisi de ikiye katlamadı. Yolksac görünmedi kese kendi kendine büyüdü bebekte kalp atışı da olmadı. Her ikisi de böyleydi
Dilaam Anneolabilmek geç döllenme olabilir banada aynı seyleri dediler sıkıntınız yok ise 10 gün bekleyin beta degeriniz kaçtı?
Zhrblt Ozgecetindag ah canım o kadar üzüldüm ki aynı şeyler benim de başıma gelebilirdi. Bi gittik doktor boş gebelik dedi acile yolladı ilk kadın hastalıkları doğum randevumdu hemen çatala aldılar 2 3 kere içime bişey soktular kendi aralarında konuştular kesen yok dediler o kadar üzüldük ki eşimle yatışımı verip gebeliği sonlandıracaklardı. Eşim asla olmaz yatma başka hastaneye gideriz dedi başka hastaneye gittik doktora anlattıl kadın şok geçirmişti nası yapabiliyolar böyle bişeyi diye benimde geç döllenmeymiş sonra şükür herşeyi gördük dayanamadım yazdım şimdi sana böyle sinir geldi resmen malesef böyle doktorlar yüzünden bi çok kişi bunları yaşıyo 😔
Angelada Ben 8 haftaya kadar bekledim bebek çok az göründü gibi oldu sağlıksız dedi kürtaj oldum. Keşke 2 hafta daha bekleseydim dedim. Ama kısmet değilmiş
rmysrmys Canım benim de 6+3 ken boş dedi doktor hem normal hem alttan muayene ile. Kese vardı ama ne yolk ne bebek yoktu. Ben öncesinde de boş kese gebeliği yaşadım 7. Haftada kanama başlayıp düşükle sonuçlandı. Bunda da boş diyince çok üzülmüştüm 1 hafta sonra hazırlıklı gel alalım dedi gitmedim 8 haftası doldu 9+0 da gittim hem bebeği hem kalp atışını duydum gördüm. Sana tavsiyem hemen gitme bekle geç döllenme olabiliyor her kadının bedeni aynı değil
Anneolabilmek rmysrmys sag ol cnm betalarım hep iki kat yerıne üç üç kat arttı düzenlı artıyrdu mide bulantım oluyrdu bu ıyı bı sey demıstı doktor kese gördük bebek görünmeyınce şoka gördık yanı. Ben de bekleyecm senın mide bulantın falan oluyor muydu ben de aşırı halsizlık yok
Angelada rmysrmys benim de ilk gebelikte hiç bulantı olmadı boş cıktı ikinci de bulantı oldu çok şükür kalbini dinlemiştik
Nkayserili90 rmysrmys canım görür müsün bilmiyorum ama bnde 6+4 üm gecen hafta keseyi gördük bu hafta kalp atışı için gittik ama kese boş yolk sac da yok seninde tamböyle miydi sonra nasıl gözüktü
rmysrmys Anneolabilmek ilk boş kese gebeliğimde hiç bir belirti yoktu kuzum hatta ne kadar rahat gebelik geçiricem demiştim ama kısmet olmadı. Bunda da tam tersi senin gibi ilk bulantı ve baş dönme şikayetim oldu sürekli de arttı boş kese dediği zamanlarda da bulantılarım vardı koku hassasiyetlerim olmuştu. Yani iki gebelik çok farklıydı benm için. Bulantı olmasını genelde iyiye yorumluyorlar sende hiç canını sıkma bu konular çok hassas özellikle bulunduğun haftalar çok dikkat etmelisin üzülme umudunu asla kaybetme bence şikayetlerin boşa değil hemen gitme doktora biraz zamana bırak büyüsün minnoş kendini gösterecek boyuta ulaşsın gittiğinde hem onu gör hem kalbini dinle inşallah 🥰
rmysrmys İkinci sağlıklı gebelikte 6 hastalıkken boş kese demişti o zamanlarda da bulantım vardı. Anlatımda yanlışlık olmuş 😊
Anneolabilmek rmysrmys Guluss35 sağ oluj insallh ben de duyup görebılırım🙁 hayallarımiz ikinci kez yıkıldı daha önce bir düşüğüm vardı
Beyzanoz 6 haftalıkken boş gebelik dendi. Kürtaj olacaksın dendi. 1 hafta daha bekleyip kendi doktoruma gittim, bi bakalım dedi, ultrasondan bakarken kalp atışlarının sesini dinletti. Kesinlikle beklemenizi tavsiye ederim 😊
Guluss35 Anneolabilmek benım de 10 yıl sonra ıkıncı baharımda ılk mucızemı yasadım 8 haftalıkdı kalbi durdu aldılar hiç umudum kalmamıştı perde rahimliyim bidaha tutmaya bilir dedi rahim filmi çekilip ameliyat olmalısındedı bekledım erteledim piskolojim bozuktu aglıyodum hep 4 ay sonra içimde bi his tutu dedım guşguler hattatam 14 subatta bırlıkte olduk o gun tutu yawrum 24 subatta rahme duseli 1,2 gun olmus dedi dr tutunamaya bılır dedı sonra bos dedıler 2 buyuk kanama yadık aylarca surdu 3. Kanamayı bı dr n ilac seklini degıstırmesıyle kıl payı atlattık sonu 29+3 bugun rabbim ömür verdiyse benimle olacak ona emanet ettım üzülme herseyın verenıde alanıda sebebıde ALLAH
Anneolabilmek Guluss35 Allahtan umut kesilmez ama insan yıkılıyr😕her doktora gıdınce sevıncimiz hep hüzne dönüştü Allahım insallh bu sefer yüzümüzü güldürür
[silindi] Angelada 5+3um kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı bulantım yok boş muyum bende 🥺
Yagmurrrrrrrr Benm de 6+6 gün dün ((yolk sak izlendi ))ama bebek yok boş gebelik denildi alt kamera ultrason hepsi denendi dün kürtaj yapılmasını söylediler yaptırmadım çıktm geldim hissediyorum bebeğimi ben beklemek çok kötü ne olur bilmiyorum 🤷♀️ allah yardımcımız olsun bilgi veren olursa sevinirim
rmysrmys Yagmurrrrrrrr canım yolk sac göründüyse bebekte bi kaç güne görünecektir. Yolk oluşması bebeğin oluşacağını gösterir. Bende yolk bile yoktu 6+3 de ama ben 9 haftaya kadar bekledim bebeği gördüm. Kesinlikle hemen kürtaj yaptırma bekle. Geç döllenme de olabilirsin
Anneolabilmek Prenses23 benım iki güne bir üç kat üç kat arttı cnm bu bazı kişilerde fazla artıyrmus mıde bulantım fazlaydı 5.haftadan sonra kesıldı betayla alakası yok dedı doktor kesen gayet ıyı dedı içi bos dedı
Yavuzz Prenses23 merhaba uzun zaman olmuş yorumunuz ama bende 2 boş gebelik yaşadım düşük oldu adet olur gibi kürtaj falan bisey geçirmedim 3.hamileliğiniz nasıl g3cti insalalah sağlıkla gelmiştir dünyaya