Simamom 39+0 olduk yani aslında 40 a girdim. Kızım olacak nişan vs yok. Arada rahim ağrısı var. Bu haftada olanlar yazsın dertleşelim. Çok sıkıldımmm
civcivimmm Simamom 38+6 hergün bugün o gün mü diye uyanıyorum yok 🤷♀️ dün 2 kere kasığımdan bacağıma değişik bi kramp girdi doğuruyorum sandım ama devamı gelmedi gecede 2 3 saat kasıklarım ağrıdı geçti 😔
Babyveannesi Simamom 38+3üm her gün kasıklarımda ağrı oluyor vajinal zonklamalar yaşıyorum bugünmü acaba diyorum olmuyor her gün doğum yapcam stresiyle uyuyup uyanmakta ne kötüymüş 🙈
Merydug Simamom aynı durumdayız canım dün otırdum agladım evdekı herkesi darlamıs durumdayım her gece bugun olacak mı dıe yatıyorum sabaha kalkıyorum yıne bır action yok:(
Damla_K Simamom aynen canım bende sabah Boyle bi post actım yazan olmadı 39+2 oldum artık gelsin istiyorum gunu gecmsin dogal yollarla baslasın istiyorum. Dogum kocu vardı hastanede egzersiz gösterdi önerilerde bulundu dogumu baslatcak deniyorum insallah. Kilonuz nasıll
Ebruaybars Bende 37+5 teyim doğum olmasın az daha karnimda kalsın istiyorum ne bileyim yapmak istediğim doğum öncesi çekim fln vardı yapamadım hiç aslında herşeyi hazır ama niyeyse daha hazır değilim gibi 😄
Simamom Ebruaybars Ebruaybars o zaman Allah gönlünüze göre versin. Bizde bir an önce gelsin istiyoruz valla
Babyveannesi Ebruaybars ahahah bende aynıyım canım ama herkes artık gelsin bebeğimiz diyor bende anlamadım bende bi problem var herhalde doğumdan sonrasından ona yetememekten korkuyorum çünkü ilk bebeğim ve tecrübem hiç yok bu beni korkutuyo
Simamom Babyveannesi gerçekten öyle. O belirtiler bende var, akşamları vajinaya iğne batması gibi oluyor sanki … Tamma diyorum geliyor ama nişan vs de yok bilmiyorum. Salı kontrolüm var bakalım. Son haftamız artık
Babyveannesi Simamom benimde pazartesi günü kontrolüm var çatı muayeneside yapılcak valla çok stresli bi durum 😀
Simamom Babyveannesi Çatı muayenesi çok kolay Bi olay tbai kendini kasmadığın sürece. 37+5 te oldum 1 cm açıklık vardı.
Babyveannesi Simamom biz eşimle korkumuzdan ilşkiye girmedik en son denemeye karar verdik vajinam daralmış ve kuruluk oluşmuş canım çok yandı o yüzden çatı beni korkutuyo aslında
Merydug 39+4 oldum hıcbısey yok pazartesı günü çayı muayenesı oldum ondan sonra kahve jolemsı akkntıda oldu bugun 1 tırnak kadar camasırımda kan gordum ama asla gelen gıden bısey yok
Simamom Merydug valla bende ağlıcma az kaldı. Kayınvalide geldi annem geldi herkes başımda bekleyince gerildim 🤔
Babyveannesi Merydug canım bende biraz kuruluk oluştu hamilelikte o yüzden korkuyorum aşağıyada sebebini yazdım yoksa bende korkmazdımda işte
Ebruaybars Babyveannesi ben çok korktum çatı muayenesi de korktuğum kadar acidi zaten salı yine bakacak ödüm kopuyor
Merydug Babyveannesi bende gecen hafta ılıskıye gıremedım canım aynıydı cok acıyordu ama doktor bu hacta elıne jelle yapttı sanırım hemen oldu