Fr170320 Daha önce düşük yapıp şu anki hamileliginde doktorun tavsiyesi üzerine progestan kullanan varmı acaba?🙄🤔
Ozgsgr Fr170320 benim ilk başlarda hafif lekelenme vardı 6 haftalıkken doktor ozaman verdi sadece günde bir tane içiyodum şuan 21. Haftadayim sabah hap olarak içiyorum akşam fitil olarak kullaniyorum
Gijok Fr170320 ben kullaniyorum doktordan kendim istedim hatta ufak kizim var hic durmuyo devamli hareketliyim diye
S-r-p Benim hafif kanamam olmuştu yerleşme kanaması gibi doktor bir hafta kullan demişti fitil olarak
Huriyeolgn Bende 12. Haftamdayım kucuk bır kahverengi leke oldu doktorum bugun verdi ağızdan alıcam herhangi bır zararı oluyor mu?
Busraa72 Huriyeolgn burda okumustum ağızdan alınınca çok yan etkisi oluyormus baş dönmesi v.s ama fitil olarak kullanınca hiç bir yan etkisi yok ben kendim aylarca kullandım vajina dan çok daha basit ve kolay gece yatarken elinizle hafiff ittirince gidiyor zaten tavsiyem vajina dan tabi doktorunuz ne söyledi bilemiyorum
Fr170320 Huriyeolgn ben de ağızdan alıyorum uyku ve baş dönmesi yapıyor sadece ama sizde nasıl olur bilemem🤷🏻♀️
0101sevo Fr170320 Bende kullanıyorum hamileliğimin başından beri fitil olarak alıyorum çünkü ağızdan alınınca aynı etkiyi vermiyormuş.
Fr170320 0101sevo alttan fitil olarak cesaret edemedim ağızdan alıyorum çok uyku ve baş dönmesi yapıyor ama ne yapayım 🤷🏻♀️🙄
Hediye42 Bulut-Mavi kanamam sürekli ara ara oluyordu öyle az da olmuyordu hastanede yatıyordum sürekli çok şükür 35.haftama girdim
Papatya-20 Huriyeolgn acayip Bi uyuşukluk oluyo ilk içtiğimde sarhoş gibi oldum cok korktum sitres yaptım bide yok karnına al ilaçları iyice tok ol yoksa daha şiddetli oluyo yan etkisi
Bulut-Mavi Hediye42 hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah. Benimde öyle ama plasenta aşağıda diye dedi bana rahmin hemen üzerinde.. 2 kez benimde çoookk yoğun oldu dediğiniz gibi yatış verdi vs. Bebek büyüyünce o da yukarı doğru çıkcak işte ..
Huriyeolgn Busraa72 benım sukur kanama alanı vs görmedı ama onlem olarak verdı ağızdan verdı canım ben fıtıl olarak oldugunu burdan ogrendım Yan etkı cok yasarsam soylerım zaten mutlaka
Busraa72 Tabi ellerinizi güzelce yıkayın kurulayın sonradan işlemi yapın mikrop kapmasin geçmiş olsun
NOT1808 Ben de bir düşüğün ardından şu an ikinci hamileliğimin 19. haftasındayım yaklaşık yedinci haftadan itibaren Protestan fitil kullanıyorum sabah akşam olmak üzere, herhangi bir yan etkisini görmedim ben sadece akıntı fazla oluyor
Nisa16 Fr170320 5. aya kadar kullandım düşük tehlikem yoktu ama doktor ısrarla kullan diyordu.agizdan alınca baş dönmesi yapıyordu o yüzden günde iki kere fitil olarak kullanıyordum hayatımın en iğrenç ilaç serüveniydi 🤦♀️🤦♀️