Minikannesi00 gktgmng canım sıkıntı olsa iç demezler ,ben 1 bardak içtim . Hiç çikolata da yemedim. Çok şükür ne kusma ne baş ağrısı olmadı .
gktgmng Minikannesi00 biraz çikolata ve kahvenin kimseye zararı olmaz diyoruz o zaman aksine mutluluk verici 😊🥰
Minikannesi00 mankenhamile göstermez bence ,hoşafın suyu falan kıvamlı oluyor kayısının özü çıkıyor suya
mankenhamile gktgmng al benden de o kadar hem kabızlık hem ishal hem mide sorunları yaşayan biriyim normalde de ve antibiyotiklerden en çok korkuyorum çünkü karın ağrısı ve ishal yapıyor ben de kabız olmayı tercih ederim en azından lavmanla insan çıkabilir tuvalete ben de kuru kayısı götürcem üstüne su içince etki eder sanırım🙄
gktgmng mankenhamile ben de normalde sıcak suya birkaç kuru kayısı koyuyorum üstünü kapatıyorum ılıyınca suyu içip kayısıları yiyorum, yine öyle yapabiliriz bence bana etki ediyordu yani
Minikannesi00 gktgmng canım gazını çıkarana kadar yürü ,çıkardıktan sonra yat uzan dediler bana doktorlar ,fazla yürüyünce çok ağrım oluyodu
Deletedmom337 gktgmng yuruyebildigin kadar cok yuru kuzum ve kayisi hosafi yap ben yapmadim acil aldilar sabaha kadar gazdan agri cektim ve bol bol su ic
Boncukbeyinannesi Kubra80 korse mii 😱 korse takmaya ne gerek var iyileşmeye odaklanın korse falan sonraki işler
Minikannesi00 Kubra80 dikişin üstüne getirmedüm tabiki canım. Göbek kısmını toparlıyor öyle rahat yürüyosun ki ,sezeryandan sonra karnımın içi düşecek gbi ağrıyordu ,korse biraz toparladıda yürüyebildim