Kaderkck07 9 cm sanirim. Benimde detaylıca 7 ,8 cm cıktı radyoloji doktoru az dedi ama kadın doğum iyi bu su dedi bende cok arafta kaldım
Gonay Papatya011 anladm cnm.doktorum devam dıyor gunde 1 bardak ıcmeye devam edıyrm.sen 35 e kdr mı ıctn hergun
Papatya011 Gonay yok canım 30a kadar içtim bazen aksayabiliyordu ama sonra suyun iyi yeter sana diyorlar diye bıraktım çünkü artık meyve suyu değilde ilaç gibi hissediyordum içmek zorunda olunca
tubatub Rabia-Ramazan-krky benjm de 31 . haftada suyum azalmıstı gunluk 1 au barsagı taze sıkılmıs havuc suyu 3-4 lıtre su 2 lıtreye yakın meyvesuyu ayran maden suyu içtim karpuz kıraz uzum kavun srmut bol tuket suyun artar benım nerdeyse bıtmıstı erken dogum dedıler cok sukur 36 yız suan. 40 a yetcek suyumuz war sende yao bunları bol dınlen bıde cok ayakta kalma
Rabia-Ramazan-krky tubatub öyle yapmaya çalışıyorum bir tek havuç suyunu yapamıyorum malasef meyve sıkıcagım yok bende öyle sade yiyorum
tubatub Rabia-Ramazan-krky komsumdan aldım ben saolsun verdi . 1 aydır bende . taze taze sıkıp ıcıyorım . hatta doktorım bıle sasırdı kı nasıl bu kdar arttı dıye nap neet meyve sıkacagı ya bul ya al kahavltıda mutlaka havuc suyunu tuket canım kalbını ferah tut bol su iç bol corba ye armut kıraz karpuz mutlaka tuket .
Rabia-Ramazan-krky tubatub öyle yapcam bende cnm bu hafta kontorulum var ondan sonra kesın alcam artık