Rabia-Ramazan-krky Merhaba bayanlar şimdi hastaneden yazıyorum ayrıntlı ulturosunu girdim ve doktor amino sıvısı azalmış dedi yanımdakı hemşireye birde doktor bakcak şimdi böyle olan varmı korkmalımıyım lütfen bişeyler yazın korkıyorum
bburcu Rabia-Ramazan-krky canım ayrıntılıda suyum iyiydi ama geçen hafta gittiğimde doktor biraz azalmış dedi. Ciddi bir şey olsa hemen müdahale ediyorlar zaten serum falan verirler. Doktorun kötü bir şey demediyse sorun yoktur. 3 litre su ve havuç suyu iç şekerin yoksa. Ben 1 haftadır düzenli içiyorum haftaya kontrolüm var
SKelebek Rabia-Ramazan-krky canım detaylıda benimde sınırın çok altında çıktı. İçtiğim suyu arttırdım ve havuç suyu günde 2 bardak suan toparladım 1 bardağa düşürdü doktorum. Ama çok dikkat et olur mu terleme yorulma. 3 gündür bebeğimin hareketleri yavaşlamıştı Bugün gittim alel acele suyum iyi ama yine az. Önemli bir durum ..
gldnn Rabia-Ramazan-krky canim bana 23.haftamdan beri diyolar o su bi turlu yukselmedi sen gunluk 3 lt su tuket suan dogumuma az bi zaman kaldi su sinirda yakin takibe aldi iki gunde bir hastaneye gidip ultrasyona girecem saglicakla aliriz bebislerimizi insallah
Rabia-Ramazan-krky bburcu bende ıcıyım o zaman inşallah onemlı degıldır korktum öyle dıyınce eve gıdınce havuç suyunu denıycem teşekkür ederım
bburcu Rabia-Ramazan-krky doktorun bir şey demedi mi yapman gerekenlerle ilgili ? Kan sulandırıcı ilaç verdi bana bi de
Rabia-Ramazan-krky bburcu şimdi girdim çok az azalmış dedı bol su ic dedi ıkı hafta sonra bakalım dedi acaba havuç suyunu nerde bulurum ki
Papatya011 Benimde detaylıda 21.haftada az dendi katı meyve sıkacagı aldık havuç suyu için şuan 34+3 oldum canım canını sıkma doktorlar çok acil olsa müdahale ederler zaten