Homeless20 Aysun_Tugra Deniz-Kumsal, Yağmur-Damla, Doğa-Duru-Berrak, Banu-Ece, Ezgi-Beste, Öykü-Masal, Nehir-Nil, Başak-Burçak, Demet-Buket kızz netten buldum bunları 😂😂
ikizannesi2985 Sibel4264 12.haftada %80 oranında detaylı ultrasonda doktor söyledi. 20.haftadaki detaylı ultrasonda da kesinleşti cinsiyetleri💕
Aylin_16 Aysun_Tugra bence oğlunuz çok güzel isimler bulmuş kırmayın hem de anı olur abisi seçmiş çok güzel isimler 🥰
Aysun_Tugra Aylin_16 haklısınız zaten hiç kırmak istemiyorum çok seviniyor zaten kardeşlerimin adını ben buldum diye 🤗🥰
OlgaArslan Aysun_Tugra gayet güzel isimler kısa olması çok önemliyse sizin için sizde bir isim daha koyun iki isim olsun ama bence çok uyumlu isimler yavrunun gönlü kırılmasın. Benimde oğlum oldu Babası dedi ki miraç Alp olsun 2.5 yaşında kızım var efe olsun dedi 9 ay Alp dediğimiz oğlumuz son dakika Efe oldu ❤️
Aysun_Tugra OlgaArslan benim oğlumun da iki adı var ama hep birini kullanıyoruz soyadımız da uzun ikinci isim taraftarı değilim açıkçası. Haklısınız gönülleri kalmasın zaten kardeş geliyor diye üzülüyor kuzular biz de üzmeyelim o minnoş kalpleri ♥️🥰
OlgaArslan Aysun_Tugra isimler çok kısa yanına da 4 harfli isimler koyabilirsiniz siz nasıl beğeniyorsanız ama bence de kırmayın o minnoş oğlanı 😍 Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲