cgelmas Sermec27 doktor henüz söylemedi değişme ihtimali var🥶 Ramzi teoriside erkekti😄 Teoriler teoriler
Sermec27 cgelmas yani dediğim gibi canım bence kız benim oğlumda o cıkıntı dikti seninki paralel belli olur yakında zaten hakkında hayırlısı olsun 🥰
Sermec27 cgelmas canım dediğim Gibi Allah bilir bana sordun ben tahminimi söyledim yakında belli olur zaten hakkında hayırlısı neyse olsun Allah saglıklı evlat versin kucagına alacagın evlat versin cinsiyet önemli değil 🥰
Sermec27 cgelmas inşallah canım ben de 2 bebeğimi kaybettim oğlumu kaybettim 5 ay önce rabbim hakkımızda hayırlısını versin tekrardan evlat acısı yaşatmasın inşallah 🤲
cgelmas Sermec27 😢 Allah kimseye yaşatmasın canım 😢 Bol sabır ve dua.. Allah sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin size
cgelmas Mervetekmn yani ne biliyim bazen tuhaf geliyor ama denemekte istiyor insan😃 Ramzi var yüzük var nub var falan Allah bilir
Sermec27 Alyahira Amin cnm inşallah cok zor rabbim bundan sonra kucagımıza alacagımız uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah 🤲😔