ozgulahmet Ben 2 kez okudum gerçekten anlam veremedim. Kuzeninizden bahsederek başlamışsınız, eşiniz aynı zamanda kuzeniniz mi? Konuyla bağlantısını kuramadım kafamda cidden.
Eşinize gelince, siz bizden açıkca yardım istediğiniz için ben de net olarak fikrimi söylemek istiyorum. Eşinize baştan güvenmeniz hata olmuş. Empati yapmaya çalıştım, olmadı. Allah kimseye bu durumu yaşatmasın, sizi de eşinizi de birbirinize bağışlasın. Çocuklar konusuna gelince, onlar kardeş farkındasınız değil mi? Düşüncenize saygı duyuyor ama bu gerçeği görmezden gelmenizi anlayamıyorum. Tabi ki eşiniz çocuğuna bakacak, ilgilenecek, o çocuk da kardeşini tanıyacak, gerekirse birlikte de büyüyecekler. Olgun düşünmeniz gerekiyor. Alman bayanın bir suçu yok gibi görünüyor, sizden haberi olmadığını söylüyorsunuz çünkü. Bu durumda tek suçlu eşiniz bence. Amacım sizi gaza getirmek değil, zaten eşinizi her türlü kabulleniyorsunuz, ama diğer çocuğu da lütfen kabullenin. Babasının suçunu ona yüklemeyin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.