Merhaba kızlar, hamile kaldığımdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum. Çok nadir tuvalete çıkabiliyorum. Acaba önerileriniz nedir? Tecrübeliler tecrübesini paylaşabilir mi? Her sabah 1 Kaysı 1 incir ve ılık su içiyorum aç karnına ama tık yok günlerce 😭
Kabızlık sorunu
Suyumbikehka canm kullandığın ilaçlarla ilgili olabilir kan ve demir ilaçları yapıyor
fındık tüket ve süt ürünleri
Suyumbikehka aynısı bende de var başlarda midem bulanıyı acaba az yediğim için mi diyorum nerdeyse haftada bir tuvalete çıkıyorum o da çok az😓 doktoruma gittiğimde sorucam şuan tek folik asit içiyorum
Suyumbikehka bende de son 2 aydır vardı, 3-4 gündür her sabah aç karna önce bir kuru incir yiyorum bir bardak su içip sonra kahvaltımı hazırlıyorum. Günde bol bol su içmeye özen gösteriyorum, hareket ediyorum allaha şükür kuru incirden beri kabızlık çekmiyorum😊🧿
Suyumbikehka semiz otu canım yoğurtla ye içine biraz pul biber koy hem çok lezzetli hem çok sağlıklı hemşerim kabızlığa çok iyi çözüm
Suyumbikehka canım sabahları tereyağ ye sabahları ben öyle çıkıyorum vE kuru kayısı
Kayısıyı yatmadan da ye ve üstüne bol su iç sabahda aç karnına süt iç ben hiç kabızlık yaşamadım hep böyle ilerledim
Suyumbikehka merhaba her gün 3-4 tane kuru eriği geceden büyük bi bardak suyla sabaha kadar bekletiyorum. Sabah kalkınca hem eriği yiyorum hem de suyunu içiyorum. Gerçekten inanımaz faydasını görüyorum sizde deneyin geçmiş olsun.
Suyumbikehka kavun karpuz ye hareket et sürekli
Suyumbikehka ben çareyi inanmazsın ama şeftali kabuğunda buldum şeftalinin kabuğunu soyup aç karnına yiyorum çok iyi geliyo birde aç karnına üzüm bende çok çektim ama şuan rahatım şükür söylemesi ayıptır bazı günler 3 defa bile çıkdığım oluyp