• Doğum
  • daha önce sezeryan olan hamişler bişi soracağım :)

deletedmom24

deletedmom24 merhaba benim 6 yaşında kızım var şimdi oğluma hamileyim ilk doğumum mecburi sezaryen olmuştu iğne yapılmasını beklerken uzan demişti doktor yapmayacakmısınız dediğimde bitti bile demişti yani hiç hissetmedim 😊

2 kere denemesine rağmen hiç acımadı

deletedmom24 ben normal olsun diye ölüp diriliyodum mecburi sezeryan oldum. 2 kere yapıldı iğne çok şükür korkulacak bişey değil ☺

Bnm yerini bulamadılar nerdeyse 10 kere denediler ama acımadı sn düşün korkma 10 gün önce Doğum yaptım 😊

@Nursem bebeğin oldu muuu ☺ Hatırladın mı bilmiyorum 🤷‍♀️

Aysima11 yeri neresi ki ? Ben biraz yabancıyım bu konuya özel bi yere mi yapılıyor

Lzgpthm peki bişey soracağım o iğneyi siz görüyormusunuz bana görümcem iğnenin ucunun çok uzun olduğunu söyledi sinire girebilmesi için öyle ızun olması gerekiyormuş o iğneyi yapmadan önce normal bir iğneyle o bölgeyi uyuşturuyorlarmış yani daha sonra o ucu uzun olan iğneyi yapıyolarmış kendisi görmüş bunu ama inanamadım. İlk doğumum normal bu hamileliğim ikiz o yüzden sezaryen istiyorum ve merak ettim açıkcası

Busraaytac hayır zaten sedyeyle ameliyathaneye iniyosunuz sizi masaya geçirip oturuyorlar egilmeniizi soyluyorlar ilk etapta batikon gibi soğuk bir şey suruyolar batikon galiba nette emin değilim çünkü dediğim gibi goremiyorsunuz sonra iğneyi yaptığını söylüyor ama aci yok dokunduğunu bile hissetmedim o soğuk şeyi sürerken sadece bi soğukluk hissettim o kadar zaten iğne yapıldığı gibi sizi yatiriyorlar hemen

deletedmom24 Hayır canım. Benim canım çok tatlı. Ona rağmen acıtmıyor diyorum. Sinek ısırığı gibi. Sonra ayağında elektrik çarpması gibi bi his oluyo.

Lzgpthm merhaba peki spinal sonrası şikayetleriniz oldu mu çok fazla yorum geliyor bu konuda ağrınız fazla mı

Nursem hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 😍

Mine sağol canım benim seninki kocaman olmuştur bile belkide ☺

• Mine bunu yanıtladı.

Beri çok şükür bir agrım olmadi suana kadar 8 gun oldu henuz gerci😊i