Küçücük şehirde isim yapmış diye kendini bir şey sanan bir doktor Fatih bey(?). Hem özelde hem randevu vermiyor hem ukalalığı diz boyu. Kendince tekeline almış Aksaray yerli halkını millete eziyet ediyor orda insanlar 30 sene öncesi gibi sıra bekliyor. Hiç gitmedim gitmem de neyin kendini beğenmişliği.
Ayrıca başka doktora gidilmesini kabul etmiyorsa ayrılmayacak hiç hastaneden. Bir kere randevu için arayıp sinir olup gitmemiştim.
inovada Mehmet Boz’a ben de ilk zamanlarımda gidip şöyle bir şey yaşamıştım. En başından beri takibe ona gittik hep 2’li testi yaptırdık. Sonra arkadaşımdan toksoplazma, rubella testlerini öğrenip bize yaptınız mi diye sorunca burası özel hastane pahalı olur yaptırmazsınız diye söylemedim, gibi bir cevap aldık. Bırak da ona biz karar verelim değil mi? Bir doktor olarak bilgilendirmek senin görevin. Bu olaydan sonra onu da bıraktık.
Maya hastanesinde Nur Hilal Bülbül’e gittim. Hem çok tatlı bir bayan hem her şeyi açıklar hem anlattıklarınızı sonuna kadar dinler, her durumda sakin ve güler yüzlü bir tavrı var. Aksarayda olsam onunla doğum yapmak istiyordum ama şehir değiştirme durumumuz oldu, o arada kendisi de çok yoğun olunca hem Ankarada takibe gidiyordum hem inovada Türkcan beye gittim son 2-3 kez. O da çok konuşkan ve insanı panikletmeyen bir doktor. Hastanenin de sahiplerinden olduğu için zaten müşterisine de kötü davranmaz sanırım.
İşte böyle. 😅😅
Hiçbiri de bana niye başka doktora gittin demedi, dememeli de, Fatih beyin kaprisleri bu yüzyıl için oldukça fazla.