Smnrky Öncesinde sigara içipte yeni hamile kalan ve hala sigarayı bırakamayan anne adayları var mı süreci merak ettim 👀
kubra_sacak Smnrky ben içiyordum ama öğrendikten sonra içmedim bazen canım aşırı istiyor ama ilk 7ay kesinlikle istemedi yeni yeni oluyor onda da çocuğun senin zevkinden önemli değil diyip bastırıyorum o isteği ..
Seftalininannesi11 Smnrky ben bazen 2 3 gün içmiyorum ama Sonra bişey oluyor içiyorum bir türlü tam anlamıyla bırakamadım çok stres yapıyorum kendime ama bir türlü başaramıyorum 😔
Minnak20 Smnrky 10 yıl sigara içmiş ama hamile olduğumu öğrenip kalp atışını duyduğum andan itibaren aklımdan sigarayı sildim ama şuanda 38+1 bir haftadır canım çekiyor oda doğuma az kaldığı için psikolojik rahatlama sanırım😊
Mervenur_kcbs Smnrky 32haftalık hamileyim hamileliğimden önce 1-1.5 paket sigara içerdim öğrendiğim günün ertesi günü bıraktım tiksinmedim hala canım istiyor ama hep diyorum kendi kendime kendi zevkim için bebeğimi zehirleyemem ki öyle de yaptım bir duman dahi almadım ama canım kahve sigaraa çok istiyor 😂🤭
MinnakLiva Bütün 9 ay boyunca 5-6 tane içmiştirim, doğum yapıp kızımı görünce içtiğim sigalar aklıma geldi ve dünyam başıma yıkıldı çok ağladım
Smnrky Seftalininannesi11 çok kötü göz göre göre zarar veriyoruz stresle baş edebilmekte çok zor allah yardımcımız olsun
Smnrky Minnak20 aynen öyle bende yeni hamileyim ve midem çok kötü stres yaptıkça sigara istiyorum ama vicdanım el vermiyor çok zorlanıyorum
Minnak20 Smnrky içme bebeğini düşün 5 dk zevk için ona zararlı dumanı veriyorsun yazık yani hakim ol kendine canım
Smnrky Minnak20 içmiyorum içememde keşke her şeye bulanan midem sigarayıda istemese bazıları nefret edip bırakıyor ama bende daha çok istiyorum içmemek için çırpınıyorum içilen yerde bulunmuyorum alır içerim diye allahtan eşimde kullanmıyor ama stresime stres ekleniyor sanki… 😑
Minnak20 Mircet benim stresten değil de anılar gözümün önüne geliyor önceden kokusu midemi bulandırırdı şimdi tekrar hoşuma gidiyor ama içmem artık kolay kolay
Mircet Minnak20 bulantim yüzünden kokusuna tiksinmiştim bile o kadar mutlu oluyordum ki tiksindim artık içmem diye ama 7. Aydan sonra geçti
Minnak20 Smnrky aslına bakarsan tamamen psikolojik onu içinde birşey değişmiyor az bir süre beyin uyuşuyor yani. Ama bebeğini ne kadar çok istediğini düşün ona zarar gelirse ne kadar üzüleceğini tabi sen bilirsin içen çok kişi var biraz vicdan sanırım
Zlmmrg Birakmak istiyorsaniz en sevmediginiz sigaradan alin bir tane icince tadini begnmz birakirsiniz ve sigara dn cok nerde or mutfakta iciyrsaniz orada oturmayin bir iki hafta gunduz dizi vs izleyin oyalAnin bide caniniz istedikce su icin
Smnrky Zlmmrg bende kendimi dizilere filmlere verdim allahtan evde içilmiyor eşimde kullanmıyor ama eşim işe gittiğinde yakar içerdim tv karşısında keyfle o anlar aklıma geliyor tekrar yapmak istiyorum ama tutuyorum kendimi çay bile içmiyorum aklıma düşmesin diye .
Minnak20 Mircet işte bende sona geldikçe istemeye başladı canım inşallah içmem ya bundan sonra ama bir tane yakarsam eminim devamı gelecek 😒
Zlmmrg Smnrky ya zaten bir hafta bole bi nefsinke savasma sonra aklindan azda olsa cikiyor cok savasmiyorsun kendinle 😇
Smnrky Minnak20 ne güzel içmemişsin stresle başedebilsek her şey kolay olacak sana destek olmayan insan olunca etrafında her şey dahada zorlaşıyor