Busraer Durukusunannesi canım bol su ictim havuc suyu siktim 2 gunde bir fazla icmemek lazımmış armut yedim duzeldi 1 haftada
Babyy1S Durukusunannesi su ve havuç suyu tuket karpuz falan sekerini çıkartir onu deneme derim ama doktoruna sor tabi ne kadar tuketmen gerekir diye ama havuç suyu duzeltir burda çoğu kisi o sekilde duzelmisti suyu
Durukusunannesi Babyy1S evet kuzum karpuzu çok yemek istemiyorum şekerden dolayı henüz şeker yüklemesi de yaptırmadım varsa bide daha kötü olur bu sefer
Hacr Durukusunannesi bu hafta kontrolümde doktorum banada aynı şeyi söyledi 1 gün arayla havuç suyu ,sade sodaya limon sıkıp içmemi ve hergün 2 yumurta beyazı bir sarısını yememi söyledi
Rebeka 4 gün boyunca sabah-akşam taze sıkılmış havuç suyu öneriyorlar havuçların sörpümemiş diri olması önemliymiş. 4 günden fazla içmemek lazım, haftada arka arkaya 4 gün şeklinde olmalı
Simbat17 Rebeka ben de havuç suyu içiyorum ama 4 günden fazla olmaması gerektiğini bilmiyordum ne gibi bi zararı var acaba
Rebeka Simbat17 Havuç A vitamini içeriyormuş, A vitamininin fazla tüketilmesi bir süre sonra vücutta depolanmaya sebebiyet verirmiş o depolanan A vitamininin de bebeğe zararı oluyormuş. Klasik her şeyin fazlası zarar 😊
Shr1530 Durukusunannesi bildiğim kadarıyla havuç suyu karpuz elma iyi geliyormuş bide muzun faydası varmış muz %74 su içeriyormuş bende duyunca şaşırmıştım
Durukusunannesi Cemrenur şekerden korktuğum için fazla tüketmek istemiyorum ailede çok kişide şeker var çünkü