Durukusunannesi Hanımlar suyumun sınırda olduğunu öğrendim arttırmak için neler yapabilirim yardımcı olur musunuz 😕
omrasln77 Durukusunannesi havuc suyu cok iyi geliyormus bol bol içmemi tavsiye ederm bi yaknmda aynı sorunu yasamstı saglıkla kucagına alırsn inşallah
Annesinin_prensesi Durukusunannesi benimde sınırdaydı doktorum armut yememi ve bol su içmemi önerdi şuan suyum gayet yeterli bebişimin de durumu iyi
Busraer Durukusunannesi canım bol su ictim havuc suyu siktim 2 gunde bir fazla icmemek lazımmış armut yedim duzeldi 1 haftada
Durukusunannesi Gonay miktarını söylemedi kuzum 23+2 deyim hazır meyvesuyu olarak alsam faydasını görür müyüm
Gonay Durukusunannesi bnc kendın sıkıp içsen aha iyi olur canm.doktorum o şekılde önermıstı.20. HaftamdAn beri içiyorum şükür 32. Haftamızdayız.havuç ve elma suyunu tavsıye ederım.doktorun önerdımı brsey?
Bbuse34 Durukusunannesi benimde 17 haftalık gibi suyum azalmıştı bol bol su iç demişti Ve 10 gün içinde çok şükür düzelmişti canım hazır meyve suları içecekler suyun yerini maalesef ki tutmuyor
Annesinin_prensesi Durukusunannesi 🥰ben faydasını gördüm hatta havuç suyunu sordum doktoruma ben önermiyorum armut ye su iç yeter dedi bende öyle yaptım çok şükür suyumuz iyi inşallah sana da faydası olur
Durukusunannesi Gonay detaylıda çıktı doktorumla henüz görüşmedim katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum ben diğer türlüsü içime sinmiyo
Gonay Durukusunannesi anladım cnm. Cok Gecmıs olsun.ayrıntılı usg kağıdında suyun kaç cm ölçüldüğü yaza buarada.bnmde ayrıntılıda cıkmıstı ilk.