DidEmre Merhaba bugün adetimin 2.günü hanımlar. Reglim 26 27 günde bir oluyor.. ovulasyon olmadan hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz 🌸☺
gzm1234 DidEmre telefondan indirilen uygulamalar ile hep yanıldım ben. Adet döngüm 29-30 arası değişiyordu buna göre 16. gün olmam gerekiyor. Ovulasyon testiyle takip ettim hiç bir ay 16. günde olmadı. 11. gün oluyormuş meğer.
TunarinAnnesi DidEmre evet canm mesela bi kadın 35 günde bi adet oluyorsa 35-14=21 ci gün yumurtlama olur muhtemelen
DidEmre TunarinAnnesi anladım canm mantıklı. 7 aydır korunuyordum. Bu ay kacrdım yumurtlama günlerimi. İnş gelecek ay kısmet olursa
mervealis63 TunarinAnnesi herkesin degisiyor cnm ovulasyon kullnmadan tam emin olman imkansz ben 35 gunde bir adet oluyodum ve yumurtlamam 18. 19 gun iki gun yumurtlma oldu ve o ay hamile kldm direk 1 buck yil boyunca dusuyoduk ( tabi bu surecte 2 dusuk yptim) aralari 5 ay di nerdeyse
Aishka Flo program var ben onunla takip ediyorum ama yinede herkeste farkli ola biliyor her zaman dogru cikmiyor en iyisi ovulyasyon testi
DidEmre gzm1234 telf indirilen programlara ben de güvenemiyorum canm. Geçen ay kadın doğum doktoru bna yumurtlama tarihlerimi söyledi fakat o günleri değerlendıremedk. Önümüzdeki yumurtlama yi kaçırmak da istemiyorum açıkçası
Tugcekkkkk Bence em doğrusu gün aşırı ilişki. Bazen adet döngümüz uzar ya da kısalır. Yani geç veya erken adet olabiliriz. O yüzden saptamak zor. Gün aşırı ilişki ile garantilemen daha doğru olur
Lamia65 DidEmre 26 ağustos 5 eylüle kadar hamile kalabileceğin dönem. Tahmini yumurtlaman 26 günse 31 ağustos 27 günse 1 eylül
Lamia65 DidEmre Günaşırı mesela bu gün 20si ilişkide oldunuz 21 olmuyorsunuz ve 22 tekrar ilişkide oluyorsunuz
DidEmre Lamia65 kimi zaman 26 güne bir 27 28 güne bir oluyor adet dönemim. O yüzden yumurtlama yi hesaplamakta sıkıntı çekiyorum. Ama bu ay 26 gün sonra oldum.