Buse-93 yabansena ne güzel ya bebek ne kadar kilosu falan ? Nasıl kontrol ettiniz bizede yardım edin 🙏🏻 Bende 78 ile kaldım🙈
Ayseege6156 Zeleno 96.500 filanım 😅 ama ben 100 ü gözden çıktım zaten ve tek istediğim normal doğum inşallah başarabilirim
Durukusunannesi Gzmzhr 85 kilo ile hamile kaldım 23+2 yim hiç kilo almadım şuan 100 ü geçmeden doğururum inşallah 🙏🏼
Gzdsrm yabansena diet falan mi yaptiniz yoksa kilolu hamile kalinca alinmio mu bende 73 le kaldim ve korkuyorum cok kilo alirim die
yabansena Gzdsrm eskiden düzensiz beslenmem vardı. Hamilelik acıktırdı. Çok düzenli beslendim o yüzden sanırım fazla kilo almıyorum gebeliklerde
Rotinda17 Gzmzhr ben ilk hamileligmde 85 le basladim 95le dogum yaptm Ikincisinde 82 basladim 100 le dogum yaptm 😂🤦♀️ suan 3. Ye hamileeyim
Gzdsrm Whitechicken ben 73le hamile kaldim daha yeniyim 9 haftaligim tansiyonum yuksek ve sekerim sinira yakin malesef tansiyon ilaci kullaniyorum seker icin suan bekliyoruz
sevval5481 Gzmzhr 78 79 dum tam hatırlamıyorum lu an 91 kşloyum canım 26 +2 haftalık hamileyim bu gidişle bi 7 8 kilo daha alırım diye düşünüyorum
papatya35 Kilodan ziyade boy kilo oranı önemli Bence Mesela 1.60 boy ile 70 kilo hamile kalmak sıkıntı .
Gonca2535 bebegim_28 bende 28. Haftadayım 68 le hamile kaldım 79 kiloyum kendime yakın birini buldum ilk defa 5 kilo aldım diyorlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum
DilanDag Gzmzhr 94 ile hamile kaldım 34 haftadayiz 90 kiloyum doğum zamanına kadar ne olur bilemiyorum ♥️
bebegim_28 ayazmoms41 şeker yaptıramadık biz ya şehir dışındayım burda da virüs arttı korktuk çıkmaya 3 4 saat orda durmak zorunda kalıcaz 😟