Gzmzhr Merhaba güzel anneler ve anne adayları aranızda 80 kilo üzeri hamile kalan kimler var ve kaç kilo ile doğum yaptınız.
Ayseege6156 Gzmzhr ben 96 ile kaldım boyun 174 olduğundan 80-85 kilo arası gibiyim aslında şuan 13 haftalığım 100 kilo ile doğurursam şükredicem 😅😅😅
Gonca2535 bebegim_28 bende 28. Haftadayım 68 le hamile kaldım 79 kiloyum kendime yakın birini buldum ilk defa 5 kilo aldım diyorlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum
melegegebe Pembe-mavi bundan sonra baslar kilo almalar aman dikkat edij hic salmayin birden aliniyor🙈
bbhhrr5289 84 kiloyla hamile kaldim 7 aylik hamileyim 5 kilo almisim ins doguma kdr sadece bi 5 kilo daha alirim fazla almam korkuyorm 😟
Asnrbdk bbhhrr5289 bende 84 kilo ile hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim 6 kg almışım inşallah daha fazla almam 😇
Ayseege6156 Zeleno 96.500 filanım 😅 ama ben 100 ü gözden çıktım zaten ve tek istediğim normal doğum inşallah başarabilirim
dorukhan_nehirada_moms Gzmzhr ilk gebeligimde 87 ile hamile kalmistim 77 ile dogum yaptim ikincide de 97 ile hamile kalmisim suan 87 kiloyum 25 +4 haftalik
dorukhan_nehirada_moms Zeleno bn milyonda birlik kisimdayim hamileligimde 9 ay cikariom yiyemiom o yuzdende hizla kilo veriorum maalesef keske cikarmasamda alsam ama tam tersi maalesef
Ttugbatrn Gzmzhr canım 78 ile hamile kaldım 20 haftalığız 79 kg yım yolu yarıladık inşallah doğuma 90 ı geçmem
Buse-93 yabansena ne güzel ya bebek ne kadar kilosu falan ? Nasıl kontrol ettiniz bizede yardım edin 🙏🏻 Bende 78 ile kaldım🙈
Gzdsrm yabansena diet falan mi yaptiniz yoksa kilolu hamile kalinca alinmio mu bende 73 le kaldim ve korkuyorum cok kilo alirim die
ayse_seker yabansena o üç kilo da bebektir zaten maşallah hiç kilo almamışsınız ne güzel bnde 79 la kaldım 75 76 arası gidip geliyorum