Pnkanne Çok geçmiş olsun ben de ilk hamileliğimde 4 ay çektim bulantı kusma şu an 4+6 haftalık bugün biraz kanama oldu korkuyorum doktor dün alttan Muayne yaptı sizlerde muayne nasıldı
Huriyeolgn Pnkanne sanada gecmıs olsun canım benım 8. Haftaya kadar alttan bakıldı hep karından ultrasonda net goremıyorum dıyorlardı sonrasındada hep karından bakılıyor
Huriyeolgn Pnkanne hıc olmadı canım benım bazıları alttan muayene zararlı vs demıslerdı ama ben 2 doktora gıdıyordum ıkısıde bır sıkıntı olmaz demıstı olmadı da canım
Huriyeolgn ygmurnurd allah razı olsun canım 🥰 zaten yolun sonunda o mınnosa kavusmak olmasa katlanılcak gıbı degıl kendımı o kadar kotu hıssettım kı tek duam bebegıme bısey olmasın oluyor kendımden cok onu dusunuyorum
Huriyeolgn NeseMf serum tedavısı görüyorum aslında bıseyım yoktu hapı gece 2 ıcıyordum 1 ıctım ıyıyım dıyr tepetaklak oldum resmen
NeseMf Huriyeolgn seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğimde 6 ay sürdü ikincisi 13. Haftada bitti şükür bana sadece zofer 4mg yaradı doktorunuza sorup deneyin halsizliği de alıyor