sibell777 öyle düşünmemek lazım. Belli seviyeye gelmiş insanlar herkes kadın dogumcu olamıyor cok büyük emekler var ki bende fizyoterapistim mesela ortalama seans bizde 150 lira birde fizyoterapist zafer aksungur var senası 2bin lira. Daha yetkin daha isim duyurmus. Markalaşmıs artık. Ünlülerle calısıyor bu fiyatı istiyor! sonucta kapan kocatepede öyledir. Ben özele doktora gittim tahlillerim geldi sadece normal dedi telefonda. eşimle kafamıza takıldı arastırdık yalnızca kağan kocatepe tek tek acıklamıs. Eşim bile cok takdir eder kendisini sosyal medyadan bildigimiz kadarıyla.
Ayrıca söyle düşünelim bir gelin saçı bin lira!
En uyduruk mahalle arasında gelin saç makyası 400 lira. Kimseyi yermek için söylemiyorum ancak insanlar üni sınavında bir basarı elde etmiş tıpı bitirmiş tus kazanmıs 5 sene uzmanlık yapmıs deneyim ve tecribeleriyle adını duyurmus. Sokaktaki bir insan degil. O haketmeyecekte gercekten mahalle kuaförü 400 liraya ombre yaparak mı hakediyor. Sadece tecrübe ve yetenek degil bu meslekte bilgi, eğitim söz konusu. Diger arkadasa bahsettigim gibi arac fiyatları bile düşünürseniz ne kadar farklı herkes bütcesini göre tercihini yapar. Bu böyle.