HtcGB Hayat2706 Seni o kadar iyi anlıyorum ki…😊Doktorum kızdı desem yeridir. Çok takılıp kasmayın diye.😬
Deletedmom417 Hayat2706 haftamiz ayni sizinle bende de var bu aralar cok isteksiz hareket ediyor gecen hafta bende post açtım 3 saatt falan hissetmedim gece gittik nst bağladı hersey yolunda dedi gönderdi doktor eve🙄
Hayat2706 Deletedmom417 uyumuştur demekki annesi , benim ki Bugün iyi cok şükür 🙏🏻 Hareketli ama yerleri daralıyor sanırım ondan böyleler , az kaldı hemen zaman gecsede alsak kucağımıza 😍
Hayat2706 Deletedmom417 elimi koyunca ayaklarını hissediyordum kıpır kıpır dün elimi koydum hissedemedim nasıl üzüldüm ağladım o ayaklarını bile nasıl özledim 1 günde , Bugün elimi koydum cok şükür hissettim o ayaklarını , nasıl özlemişim 💕
Hayat2706 Giz4110 benim de haftaya kontrol var , aslında iyidir , ama biz anneler korkuyoruz , ya benim ki sabah ve gece cok hareketliydi ama 2 gündür nadir güçsüz gibi ama Bugün yine iyi
Hayat2706 CerenNisaSecilmis cok şükür 10 kere hareket ediyorsa sorun yok diyorlar 🙏🏻 Bende saydım ama insan yine de hareketli olmasını istiyor
CerenNisaSecilmis Hayat2706 alıştık tabi o güçlü hareketlere bunlar bize yetmiyor 😊 olsun bunları hissetmek bu endişeyi duymak bile çok güzel
Pinkyellow 67380ipek Allah’ım ya böle bı durum gozardi edilemezki tamam inşallah bı sorun yoktur büyük ihtimalle ama senin içinin rahatlaması lazım bı an önce. Sen desen ki ben gidiyorum geliyomusun? Ne yapar
Nur1126 Hayat2706 moralin mi bozuk acaba senin ruh halinden etkileniyor olabilir benim moralim bozulduğunda sinirlendiğimde hiç harket etmez zorla dürte dürte hareket ettiririm moralim güzel olduğunda maşallahı olur bu arada aynı haftadayız