Hayat2706 Kızlar oğlum 2 gündür cok nadir hareket ediyor arada tekme atıyor ama keyifsiz gibi yarın 33.hafta olacaz, saydım 10 kere ediyor ama keyifsiz güçlü değil 😔 sizde bu haftalar nasıldı
ecembugra53 Hayat2706 normal canım yeri daralıyor artık hareket ediyorsa sorun yok canım rahat olsun için
Pinkyellow Hayat2706 bizde 28 haftaligiz 2 gün önce bende aynı şeyi hissediyordum doktora gittim kontrolde soledim doktorda bebeğin pozisyonuyla.ilgili o dedi canım normalmiş korkma
67380ipek Pinkyellow düzeldim ben sabahtan beri hissetmedim 😒belki benm postu da görmüşsündür salı günü gittim doktora nst ve dataylıda kan akışına bile baktılar ☹️
Pinkyellow 67380ipek düzeldi kuzum dün baya hareketliydi hiç durmadı bugünde normal seyrinde sende stres yapma emin ol hareketlenecek o yaramaz ☺️
Ayperi86 Normal canım uyuyordur bende de bir ara aynısı oldu bi hafta falan sürdü sonra normale döndü 10 kere sayıyorsan bi sıkntı yoktur uyuyarak büyüyor çünkü ☺️
Dildare Bebek sakin olacak derler 😊 sıkmayın canınızı arada bir de olsa hareketini hissediyor olmanız yeterli. Ben ayaklarımı uzatınca başlar kıpırdamaya siz de deneyin. Amniyon sıvısı sallanmazsa bebek hareket eder.
Giz4110 Hayat2706 bugün 33 olduk aynı durumdayım canım, çok hareketliydi ama yeri daralıyor demek ki. İnsanın aklına her şey geliyor haftaya kontrol var 34te bakalım 🤔
Hayat2706 Giz4110 benim de haftaya kontrol var , aslında iyidir , ama biz anneler korkuyoruz , ya benim ki sabah ve gece cok hareketliydi ama 2 gündür nadir güçsüz gibi ama Bugün yine iyi
CerenNisaSecilmis Hayat2706 aynı sorun bendede var hatta bende bugün post açtım 2 gündür benimde bebeğim hareket ediyor ama güçlü değil benimde günde 10 kere hareket ediyor ona şükür ediyorum
Hayat2706 CerenNisaSecilmis cok şükür 10 kere hareket ediyorsa sorun yok diyorlar 🙏🏻 Bende saydım ama insan yine de hareketli olmasını istiyor
Pinkyellow 67380ipek aynı haftadaymisiz acaba acile mi gitsen doktorunu arayıp ama bence kotu bişey yoktur tabi tedbiri de bırakmamak lazım
Pinkyellow 67380ipek ozaman tatlı biseyler yesen sonra sırt üstü tekrar uzansan belki hareketlenir küçük yaramaz akşama kadar bence kesin hissediceksin ☺️
HtcGB Bir saat önce doktordan geldim. Aynı şeyi söyledim güçsüz diye normal olduğunu ve yerinin daraldığını söyledi.😊