Evremkhrmn Hilalgc artik ne derece dogru bilmiyorum banada eczanede oyle soylediler pratisyen kadin dogum ilaci yazdiginda devlet karsilamiyor
Hilalgc Evremkhrmn ben çoğu zaman aile hekimine yazdırıyorum yada doktoeuma kontrole gidince yazdırıyorum
Merveilkcan Hilalgc Çok memnun olurum çünkü bende 9 ay boyunca kullanıcam ve 65 den aşağı almıyoruz bizde
Hilalgc Merveilkcan çok.tuhaf 2 aydır alıyorum valla hep uygun fiyat Lara bide aile.hekimine yazdırmayı dene çoğu.zaman.ons yazdırdım ben
Merveilkcan Hilalgc 4 aydır kullanıyorum bende 5 aylık oldum ama Işte dediğim gibi pratisyen hekim vermiyor kendi kadın doğum doktorum veriyor her ay gittiğimde yazıyor bende alıyorum aşı olmaya gideceğim o zaman sorucam bakalım nasıl oluyor kuzum
Fr170320 Begm29 yumuşak kapsül fitil progestan ve yanında folik asit vardı 15 TL ye aldım ikisini ben🤔
Merveilkcan Fr170320 ah foto atabilsek de atsam size aynisimi acaba 200 mg hem fitil hemde oral alınan tabletten mı bahsediyoruz
Hilalgc Merveilkcan aynıdır canım.200 mg benimde sabah ağızdan gece fitil olarak kullanıyorum beyaz fasulyeye benziyor yumuşak.kapsul yazıyor üstünde
Hilalgc Merveilkcan çok.canim bide.progestan günde 2.kullaninca hemen bitiyor.habire 60-65 TL yazık.gunah
Merveilkcan Fr170320 hayır aşkım yanlışım yok kendim de alıyorum bazen eşim asker zaten onun sigortasından yararlanıyorum emekli sandığı aslında daha ucuza alır değil mi
Fr170320 Merveilkcan yani tabi ama bende anlayamadım 🤔 geçen hafta aldık eşimle birlikte bende vardım hatta ben internetten hap fiyatina baktım 43 TL falandı çok pahalı falan dedik esimle birlikte eczaneye bir girdik progestan ve folik asit ikisine 15 TL ödeyip çıktık 🤷🏻♀️💁🏻♀️
Happydef Merveilkcan caniim bende 3 ay kullandim hep ucuza aldim onu bi ogren bence sen kullanan arkadaslarimda oldu hepsinide devlet karşıladı
Merveilkcan Fr170320 allah allaaah bitmek üzere zaten alırken ekran gorunsutu aldım nasıl olduğunu soracağım ya 15 tl nerde 65 tl nerde
Merveilkcan Happydef ay sinir oldum şuan benmi tanıdık eczane diye kazık yiyorum ya soracağım yarın bakalım ne diyecekler
Begm29 Merveilkcan bakalım ne dicek kuzu bende tanıdıktan alıyorum yazsana buraya bende pazartesi sorcam