Htce19 40+4 olduk ama doğumum hala olmadı açılmam da yok ikidir muayene de edildim ama açılma hiç yok sancım bazen sırtımda oluyor sadece.., İyice stres oluyorum.,normal doğum istiyorum sizce olur mu ?
Busekrkmz Htce19 normal istiyorsan belki suni sancı verirler ona rağmen açılman olmazsa sezaryen yaparlar
ozgeaa Htce19 Busekrkmz benim öyle olucak. Pazartesiye kadar açılmam olmazsa kendiliğimden doğuramazsam doktorum suni sancı ile doğumu başlatacak ona rağmen açılma olmazsa seZaryan. 38+4 üm
Busekrkmz ozgeaa bende 38+4 oldum ama hala bekliyorum daha alttan muayene olmadım ağrım sancım da yok üç günde bir nstye giriyorum birşey çıkmıyor
minikkuzucukcyprus Htce19 hayırlısıyla kendiliğinden gelir inşallah bebeğiniz, stres yapmayın. Birşey sormak istiyorum, gebeliğinizde, özellikle 30. Haftadan sonra yürütüş, pilates, squat vs yaptınız mı? Buna rağmen mi gelmiyor bebek acaba?
Htce19 minikkuzucukcyprus 30 dan sonra değil de Ben 36 dan sonra yaptım squat egzersiz yürüyüş falan ama hiç açılmam yok hala
minikkuzucukcyprus Htce19 anladım. Allah yardımcınız olsun, bir avazda kurtarsın inşallah hayırlısıyla🤲🏻Böyle 40.haftalara gelip de doğuramayanları görünce merak ediyorum, o yüzden sordum yürüyüş vs yaptınız mı diye
Kelebekkk34 Htce19 cesaretimi toplamaya çalışıyorum bigün sancı çekip sonra rahat etmek istiyorum ona odaklanıyorum, hayatta ne kolay ki😊napalım bunuda denicez
Htce19 minikkuzucukcyprus yaptım çalışıyordum zaten sürekli hareket halindeydim ama tabi son haftalar egzersiz yaptım
Htce19 Kelebekkk34 ilk mi ? Haklısın aslında hayatta kolay birşey yok Allah o gücü veriyor her türlü 🙏