Rabiakk Sonmez_16 zamanla anlarsın bağırsak mı bebek mi 😁sık sık olmaz da ilk başlarda zaman geçtikçe büyüdükçe daha belirgin olur sıklaşır sertleşir sonra babayla inatlaşmalar başlıyor ayak diretmeler falan 😁
Milena20 Sonmez_16 başlar canım yakındır böyle hafif seyirmeler hissediyormusun karnının içinde gaz yer değişiyor gibi hareketler
Rabiakk Sonmez_16 arada olıyordı şu an kasılmalar var yalancı sancılar da o dönemlerde kasık ağrım falan olıyordı bebek büyüdükçe de plıyor zaten
Milena20 Sonmez_16 bebiştir o canım bende ilk başta gaz mı diyordum ama doktor kendi dedi gaz hareketiyle karıştırılır bebiş başlamış hareketlere diye :) yakında pıt pıtlar başlar ☺️
Rabiakk Sonmez_16 yani bunu en iyi doktorun bilir kontrollerini ihmal etme de çünkü sıkıntı olabilir enfeksiyon
Gbbc Sonmez_16 18 de hissetmeye başladım.Dün 19 haftama girdim dünden beri maşallah hiç durmuyo çok işi var herhalde 😂😂
Sonmez_16 Rabiakk cumartesi günü gidicem fakat alttan muayene istemiyorum ilk gebeliği öğrendiğim zaman alttan baktı canım yandı yine öyle olucak korkum var 😔
Sonmez_16 Yaseminsefa ne kadar güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin benim bebişte bir başlasa 😂😂😂
Rabiakk Sonmez_16 idrar testi ister enfeksiyondan şüphelenirse alttan bakmaz diye düşünüyorum umarım yoktur
Sonmez_16 Rabiakk inşallah canım benim dünden beri kafama çok taktım ya öyle yaptırcam idrar testi diye
Rabiakk Sonmez_16 sağlık ocağındaki doktoruna da gidebilirsin test için özele gidiyorsan direk sonuçları doktorun görür özelde de ayrı ücret verip yaptırmazsın hem
Sonmez_16 Rabiakk kız doğru diyorsun yarın sağlık ocağına gideyim bende doktora ne dicem idrar testi yaptır mı dicem
Giz4110 Sonmez_16 ilk hamileliğin 21de hissettim canım 20de nabız atması gibiydi emin olamadım 21de kesinleşti😊
Rabiakk Sonmez_16 kan ve idrar testi yaptırmak istiyorum dersin aile hekimine de söylersin ypk hayır diyemezler 😁sabah aç karnına git de hem kan değerlerine de bakarlar açken yapılıyor ya zaten testler