Sonmez_16 Merhaba hanımlar benim 16+1 haftalık oldu fakat net bir şekilde bebeğimin hareketlerini hissedemedim acaba benim gibi olan varmı tama olarak ne zaman ve nasıl bir his oluyor yani nasıl anlaşılıyor
Defneada Sonmez_16 20. Haftada hafif hafif 22. Haftada netleşti. 27 haftalık olduk artık dışardan bile belli oluyor 🙏😊
Sonmez_16 Ozge_fatih54 ben de çok ufak bir şey vurur gibi hissediyorum eşim benimle dalga geçiyor bağırsak hareketindir diyerek 😂
Sonmez_16 Zeliha4682harun peki bir şey daha sorucam canım acaba tek bendemi oluyor bilmiyorum alttan ağrı vuruyor mu sendede
Rabiakk Sonmez_16 18 de başladı 38 maşallah ekşına devam yer daraldı ama adamım durmuyor gelmeye niyetlenmiyor da 😁
Sonmez_16 Rabiakk maşallah canım benim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 bir ben hissedemedim yada ben yanlış anladım ya😔
Milena20 Sonmez_16 18de hissetmeye başladım minik minik pıtpıtlar şimdi 21 iz pıtpıtlar sertleşti dışardan bakınca bile görüyorum sert olanları 🌸
Rabiakk Sonmez_16 hissedersin daha pıt pıt sonra pat pat oluyor 😁yeter yavrum dersin (denmiyor da ) 😁
Milena20 Sonmez_16 başlar canım yakındır böyle hafif seyirmeler hissediyormusun karnının içinde gaz yer değişiyor gibi hareketler
Rabiakk Sonmez_16 zamanla anlarsın bağırsak mı bebek mi 😁sık sık olmaz da ilk başlarda zaman geçtikçe büyüdükçe daha belirgin olur sıklaşır sertleşir sonra babayla inatlaşmalar başlıyor ayak diretmeler falan 😁