Suprizyumurtam_3 Oznurd3mr Çağan olabilir güzel isim. Bende Hamza ile Mirza arasında git gellerdeyim 😄 zor isim işi
HtcGB ozgeaa Ben oğlumun adını Siraç koyacağım nasipse ama Seraç araştırdım bulamadım. Anlamı falan var mı?😊
SnFk Oznurd3mr benimde oğluşum olacak. Çok istiyordum ilter kağan olmasını ama eşim beğenmedi. Altay kağan koymayı düşünüyorum şimdi.
Busbus88 Kızımın ismi Beril , ben de oğluma ona uygun bir isim arıyorum. Bu ara BULUT ismine takıldım. Nasıl sizce ?
Odymerve Mink-hyt bence etrafin begenmesine degil kendi icinize sinen neyse onu yapin. Evlat sizin sizin 👍🏻 Yaratilmislari memnun etmek icin yaratilmadik sonucta 😀 benim cocugumun isminide kimse begenmiyor ama ben koyacagim kim ne derse diyebilir
Busbus88 Odymerve her nekadar öyle desek de insan olumsuz yorumlardan etkileniyor ama tabi herkesi memnun edemeyiz
Mink-hyt Odymerve doğru söylüyorsunuz bende başta öyleydim kime ne diye sonra önceden beğenenler bile burun kıvırınca soğudum herkesten ya uğraşmayayım dedim siz ne koyacaksınız
papatyagil Youtube da şira mercan ’ın isim ile.ilgili dusuncelerini dinlemenizi tavsiye ederim açıkçası harflerin enerjilerinden haberim yoktu dinledikten sonra karar verdim oğlumuzun ismine ufuk atlas aslında hep baktigim isimler arasındaydı ama dikkatimi cekmemisti yada sadece ufuk yada atlas tek başına cazip gelmemis sanırım bence o an bi hissiyatla isme karşı bakış açinız değişiyor:)
Temmuz7 Doğu dizilerinde ki ağa isimleri hariç herşey olabilir bence 😂 şuan modern gelen isimler 2 yıl sonra çok sıkıcı geliyor. Birde Türkçe karakter ilerde çok zorluyor insanı göktuğ buğra buğlem filan gibi çocuğun yurt dışına çıkıp orda iş yapma ihtimalinide düşürüyoruz internet üzerinden kullanamıyorlar neyse elinizi karnınıza koyun aklınızdan geçen ilk ismi koyun bence ❤️