Semaaa Damla_Kupcuk çok çok iyi ben çok memnunum çok rahatım onun yanında. Memnun kalmasam 2. Doğumumda ona güvenmezdim. Yakınsanız bi deneyin isterseniz. Doğumhane hemşireleri, ebeleri, ilgileri alakalı çok iyiydi.
Bsraydin Elif ciler de 5 sene once normal dogum yaptim…bu sefer tuba nadide yilmaza gidiyorum henüz yeni gittim ama ondan da memnun kaldim elif hanima göre daha sicak geldi. Medipol mega
Bsraydin Alfabeta iyi bir dr. insanin enerjisinin de uymasi gerekli ben notrdum kendisine karşı kotu diyemem…epey memnun arkadaşlarım da var bence deneyin kotu bir secim degil
Alfabeta Bsraydin evet bende iyi yorum aldıgım içinn denemek istedim. Bakalım inşallah uyuşuruz. Hayırlısı olsun
Mervenur_kcbs Damla_Kupcuk Yaman cerrahi tıp merkezi Eray Balcan çok memnun kalacağına Emin’im 💗 instsgramdna bakaabilrsn doktora Dr. Eray Balcan olarak yazınca çıkıyor bağcıların neresnde oturuyorsun
Damla_Kupcuk Mervenur_kcbs göztepe mah orda oturuyorum öneriniz için çok teşekkür ederim ama bayan doktorda daha rahat edeceğimi düşünüyorum 😇
[silindi] Florya biruni ünv hastanesi hazel çagın kuzey veya ramazan dansuk hastanedende doktorlardan da çok memnunum
Mervenur_kcbs Betuldefnem Doğuma eş alınıyor normalde ama pandemiden Doğuma eşi alıyorlamı bilmiyorum ama muayeneye eşini alıyorlar