bebegim_28 Zeynepli1234 anladım canım benim doktor ne düşünüyor bilmiyorum haftaya kontrol var bakalım bişey dicek mi
yumukeller Zeynepli1234 genelde tek olmuyorsunuz odada başka hamile kadınlarda bağlanıyor o yüzden erkek kabul etmiyorlar yani eşiniz giremez ama bayan alirlarmi onu bilmiyorum açıkçası
Tatlisannedilekk Zeynepli1234 ben özele gidiyorum, kontrollere eşimle birlikte giriyoruz ama nst ye tek giriyorum zaten 1hamile alınıyor rahat olalım diye
Zeynepli1234 Tatlisannedilekk bende özele gidiyorum ama eşim giremiyor kontrollere en son cinsiyet öğrenmek için 15. Haftada girmişti ondan sonra hiç giremedi
Zeynepli1234 berfunya bunu söylediğin çok iyi oldu bende düz yatınca bebek hiç hareket etmiyor sağ ya da sola yatmam gerekiyor hareketlerini hissetmem için .
Gulsevin Özel muayenehane de giriyorum nst ye eşimle birlikte o yanımda sandalyede oturuyor. Odada ikimiz oluyoruz sadece. Hemşire ara ara gelip gidiyor
cagla24 Zeynepli1234 aynen canım benimki de 35.haftanda başlıcam dedi benimde sıkıntısız ilerliyor şükür 31+6 olduk 🙏🏻
GizemKurt Zeynepli1234 benim gittiğim hastanede de nst odası 2 kişilik ama eğer tek girdiysem ve girecek kimse yoksa eşimi de alıyorlar içeri
Busraata33 Zeynepli1234 ilk korkmuştum da erken girince yatıyorsun bişey yok tam zamanın nts için,bende özele gidiyorum ama eşimi almıyorlar bizde görüntülü konuştuk merk etmesin diye