minikcasper Sen1meleksin bende şuan 18+4 haftalığım hala belli değil ama ilk 14te hafiften çıkmaya başladı tabi kendim farkediyorum kıyafetle farkedilen bişey yok😃. Şuan bile 18+4 olmama rağmen kendim çıplakken görüyorum biraz biraz kıyafetle kimse anlamıyo😃😃
Sen1meleksin Ozgevebebegi yaaa o zmn genel olarak 5-6. Ayda cıkıyor onu anladım okuyunca bende diyom niue yok bide sinir oluyom gören hiç karnın yok diyo
annecikk_ Sen1meleksin valla bana gaz gaz diye diye buyuttun diyor annem😂🙈 Ama napiyim cok gazim vardi siskinligim 14 15 haftadan sonra daha da inmedi cikti🤪🙈
Fuliaa90 Benim 26. Haftadan itibaren basladı hatta burda okurdum ınanmazdım ama bir gece yatarken yoktu sabah bir kalktım karnım cıkmıs😂😂
Mervelsmet Sen1meleksin 29+5iz hâlâ azcık ve sanki hamile karnı gibi değil gibime geliyor küçük bir yandan ıyi kendi işimi görüyorum ama göbek deligim eskisi gibi mesela göbek deligim cikmadi dışarı doğru acaba herkesin çıkmıyor mu bende bunu merak ediyorum☺
Mervelsmet Esma98 benim ki garip sanırım bi tuhaf geliyor tabi sağlıklı olması önemli ama insana garip geliyor yinede ya 🤦🏼♀️
Ozgevebebegi Sen1meleksin kimsenin lafına aldırma. Bana da hep öyle dediler şu anda da öyle söyleyenler var. Hatta göbeğin yok bebeğin küçücük doğacak diyen bile var 😂 doktoruma göre bir hafta önde gidiyor bebeğim ama millete göre prematüre bebek 😂🤷🏻♀️🤦🏻♀️
icegul Sen1meleksin 14. Haftada normalde var olan göbeğimin daha fazla belli olduğunu fark ettim. Akşamları daha bir şişiyor. Sabah çok fark edilmiyor
tany15 Anne2_ bendede çıkmaz ozaman daha 1 ay kaldı doğuma zaten :) hala çatlamadımda korkuyla onu gözlüyorum hergün çatlıcakmıyım son 1 ayda diye 🥺
Seyyydaaaa Sen1meleksin 22. Haftadayız toplamda 3 kilo aldım ve 20. Haftadan sonra çıkmaya başladı karnım. Hamile olduğumu bilenler göbeğin çıkmış diyor dikkatli baktıkları için ama bilmeyen anlamaz göbek gibi duruyor çünkü 😊
annecikk_ Gulbahar35 insallah duyarsin canim🥰 benim doktorum dinletmemisti kalp atisi var ama simdi dinlemeyelim kucuk demisti😑