Sen1meleksin Hanımlar karnınız ne zaman cıktı kaçıncı ayda 4 aya başladık tık yok hafif kabarık da o da bişey yemişim cıkmış gibi😃
Skran Sen1meleksin merhaba 16 haftada çıkmaya basladı ılk gebeliğim yapı olarak zayıfım belkı ondandır herkes aynı olmuyor belkı sizin üç karnınız genıstır zamanla cıkıcaktır merak etmeyin😊
busrasevim Sen1meleksin ya benimde aynı normalde hiç göbeğim yok arada çıkıyo bişey yedikçe falan ama bazen de çok çıkıyo değişik artık büyüsün istiyorum 😂
Nesliyazmazz Benim 5.5 Aydan sonra çıkmaya başladı. Önceden hafif gazım varmış gibi duruyordu. 50 kg ile hamile kaldım. Şuan 27 haftalığım 6 kg aldım.
Kubraksn_eymen 6 aylık hanileyim 4 bittikten sonra çıkıyor 5 içind ebi anda çıktı şuan bar ama çok abartışı değil az var 3 4 aylık hanile gibi 3 .çocugum
Bilgemert @Sen1meleksin benim 10-11 arası hamile olduğumu insanlar anlıyordu sanırım iç karnım darmış, muhtemelen gaz şişklinliğiydi. 24 haftalık olduk doğuma 1 ay mı kaldı diye soruyorlar 😑
Gumball Şaka gibi ama 10 haftalık hamile olmama rağmen gören herkes anlıyor ve işin garip kısmı göbek deliğinin altından itibaren gebelik çizgisi oluştu. Bende belirtiler çok erken başladı
tany15 Gumball ben 8 aylık oldum o çizgi hala yok bende🤷🏻♀️😂bende onu merak ediyorum herkeste çıkmıyomu bu çizgi acaba
Gumball tany15 sanırım herkeste çıkmıyor. Aman sağlıklı olsun da gerisi önemli degil. Sizin bayağı yakınlaşmış. Allah sağlıkla ve huzurla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiden ❤
MihricanA 18 haftanın sonundayım birden cıktı sertleşiyor arada hic bi kiyafetim de olmamaya başladı yavas yavas diye bekliyordum😂
Busra_nur_cbnoglu Benimki de 13 haftalıkken çıkmaya başlamıştı şimdi 33+2yiz karnımda ilk çatlağım oluştu 😊🙄
Nilaykirikbas5516 Sen1meleksin benimde öyleydi canım benim son iki ay da cıktı iki aya kadar gram yoktu şimdi 36 yim anca cıktı yani 😊😊
esenyamandaa 34-35.haftada çıktı benim göbiş. Bol giyinince hala belli olmuyor 😊 kilomda az değil aslında 72 kiloyum ama iç karnım ne kadar genişse artık 🤷♀️
Babyy1S Sen1meleksin bebegin kilosu eşi falan hesaplarsak 7 aydan snra bence tam olarak cıkar diye dusunuyrm 6aylık hamileym dar giydiğimde belli oluyor 51 kiloyum bebek zaten kac kilo ki gobek cıksın diyorm son aylarda cıkar bnce