Meflug Miniklina panik yapma nolur ben de cuma.gunu 26+2 iken acil sezeryan ile doğuma alındım. Sakin. dualarimiz seninle evlatlarımız önce Allah’a sonra doktorlara emanet. Güçlü annelerin güçlü çocukları onlar atlatacaklar🙏🧿
Aycha Miniklina Allah hem bebeğinizin hem sizin yardımcınız olsun. Verilen tedavilerden fayda görün ve bebeğinizi miadında, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Meflug Miniklina doğum sonrası yaz bana nerdesin hangi hastane yardımcı olabileceğinlm herhangi bişey olursa lütfen dönüş yap bana. Doğum sonrası da süt sağ şifa o ilk sütler bebeklerimize
Gamze7667 Miniklina Rabbim yar ve yardımcı olsun şafi adıylada evladına şifa versin inşallah. Güzel düşün güzel olsun 🙏🏻
Meflug Miniklina iyi çok şükür kuvezde anne sütü ile beslemeye başladılar. Durağan diyor doktoru ki durağan da iyi diyor göremiyorum pandemiden dolayı ama görmesem de olur yeter ki iyi olsun. Senin bebeğin de iyi olacak korkma
kbrMEVA Miniklina dualarım sizinle Rabbım sizde bebeğinize güç kuvvet versin üzülmeyin sizde dua edin
Kubrabulutt31 Meflug merhaba canım sen serklajlıydın herhalde yanlış hatırlamıyorsam doğum Nasıl başladı ne tetiklemiş
Meflug Miniklina sen şimdi sakin ol bebeği de strese sokma ince Allah’a sonra doktorlara güven dualarımız seninle
SusamsMother Miniklina Allahım yardımcınız olsun inşallah🙏 Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi. Üzülmeyin her şey güzel olacak inşallah. Dualarımız sizinle 🤲🏻
Sukut66 Yaren- gecmis olsn canm bende hastanede gozetimdeyim Allah yardmcimiz olsn 🤲 hangi sehirdesin
babyackgz Miniklina Allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kavuşun hiç öyle kötü düşünüp kendini etkileme 🤲🏻💕
Busrakoc Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın canım insallah♥️ Dualarım seninle, buraya da gelişmeleri yaz olur mu